Kateri telefon v okviru paketa 2012 - za prodajo

nadebudnez

Pripravnik
4. okt 2010
243
0
16
Januarja sem pri Mobitelu sklenil paket 2012, telefona pa nisem vzel, čeprav bi ga lahko (imam dober telefon že od prej)
Sedaj sem se spomnil, da lahko kupim nek telefon (subvencioniran) in ga potem po polni ceni novega prodam na Bolhi.

A se da kako na Mobitelovi strani videti, kateri telefoni so na voljo v okviru paketa 2012 z vezavo na 24 mesecev?
In, ali ima kdo idejo, kateri telefon naj vzamem, da se bo najlažje prodal ?
A rabi kdo kaj
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
Sem nekoč to delal, pa kaj pametnega ne boš zaslužil. GSM telefonov skoraj ni več, umts so pa kar dragi in nekaj na blef kupit je loterija.
Probaj dobiti kupca in gresta skupaj na mobitel in ti on nekaj razlike nakaže za mobitel na licu mesta, on pa je dejansko prvi lastnik gsm. Takoj ko ga boš ti imel doma, bo vsak pameten kaj si počel z njim, pa barva mu ne bo všeč...
če boš za umts dobil kaj pošteno več kot 50 evrov v žep samo vzemi. Če boš dobil bistveno več pa sporoči kaj si prodal, ker bom v kratkem tudi sam v tvojem položaju. ( nekoč se je dobilo cca 30 za gsm, 70 ta umts. ampak to je bilo pred leti

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
eh, sam sem ze vsaj 3 leta, ce ne vec, brez aneksa.. enostavno prevec dela je potrebno za tistih 20 eur zasluzka.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
za iskanje telefona pa mobitel.si, izbereš telefoni in naprave, obkljukaš splošna akcija (2012 spada sem se mi zdi ) in ti vrže ven 15 gsm in 45 umts. potem pa recimo primerjaš ceno s kakšnim mobisvetom ali kakšnim oglasom kjer dobiš novega in vidiš koliko bi lahko ujel zraven. Problem je v tem da ima sedaj mobitel kar lepo navite "redne" cene teleofnov.
Pa pazi da se ne boš nasral. nokijo E5 ne boš dobil za evro in 20,12 evra naročnine. si boš moral omisliti mobilni internet premium (cen ne poznam) ali pa boš zanjo dal 99 evrov. Koliko se dobi o redni ceni drugod ne vem.
N9 je recimona mobitelu 439 evrov, na mobisvetu jo dobiš brez aneksa za 409 evrov. Se pravi brez aneksa je telefono drugje 30 evrov CENEJŠI!
Dobrro premisli kaj boš vzel na blef, oziroam vzemi vsaj nekaj takga, kar bit i pogojno uporabljal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.070
6.917
113
pri taščici
galaxy note je 10 evrov dražji kot na mobitelu. Koliko boš zaslužil? Razen če dobiš kupca ki ne ve za mobisvet in podobno

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Pri mobitelu se ne splača jemat dragega telefona za prodajo, ajde onega za 1 eur ja, pa ga za 50 daš dalje, pa si samo 1 leto vezan.Tušmobil
wink-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Tudi jaz sem nameraval to naredit, ko je bil 2012 še na voljo - it iz simobila na mobitel in prodat telefon. Potem pa ugotovil, da ko piše v Splošni akciji 1€ to pomeni s nevemkoliko interneta zraven, drugače pa stane 199€ (recimo LG Optimus 7)
tongue-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Citat:
Uporabnik nadebudnez pravi:
Januarja sem pri Mobitelu sklenil paket 2012, telefona pa nisem vzel, čeprav bi ga lahko (imam dober telefon že od prej)
Sedaj sem se spomnil, da lahko kupim nek telefon (subvencioniran) in ga potem po polni ceni novega prodam na Bolhi.

A se da kako na Mobitelovi strani videti, kateri telefoni so na voljo v okviru paketa 2012 z vezavo na 24 mesecev?
In, ali ima kdo idejo, kateri telefon naj vzamem, da se bo najlažje prodal ?
A rabi kdo kaj
smile-1.gif

Nič ne bo, subvencije so smešno nizke pri teh paketih, vseeno če kar kupiš v redni prodaji.