Tako je...in nikol nobenih problemov.Aha, pol je to nekako tako kot moj 6 let star gorenjePucaš sam in to je to. Se pa vsaj pri Gorenju še vedno lahko po nekaj letih kje kaj zamaši
![]()
Meni se je po 9 letih. Servis par 10 evrov. Ne spomnim se... Če je vsakih 9 let, to res ni dealbreaker.
slabše suši kt boš ki si ga nalimal par postov višje, če pa greš v nakup tega kitajca preveri big bang, merkur harveynorman, haier je če se ne motim neki časa nazaj ponujal 7 letno garancijo za nekatere svoje produkte. Preveri če je kaj na temuDobil sem priporočilo za Haier, konkretno za ta model.
Če je mali strošek,bi ga jst dal popravit.Če je 100+,bi kupil novga.In maš spet garancijo in mir par let.Kaj pravite, se splača popravilo cca 15 let starega sušilca Electrolux, ki javlja kodo E50, glede na čudne zvoke sumim na okvaro motorja?
Če si strojem sicer bil zadovoljen, in da bo Greta srečna,Kaj pravite, se splača popravilo cca 15 let starega sušilca Electrolux, ki javlja kodo E50, glede na čudne zvoke sumim na okvaro motorja?
Kateri model ali pa katera serija Bosch sušilca je to?Meni se je boško prvic zamasil po 9 letih. Potem ne vem, kaj je že bilo, ko ga je moj sel razstavljat, pa je se to naredil usput nekaj let kasneje. Zdaj je star 14 let. Prvic je pucal serviser in je bilo ranga 100€. Zaokrozeno navzgor. Zdaj ne vem, koliko bi bilo, je pa 350€ res malo huda, tudi ce se stroj zamasi samo enkrat na dekado, kar pa roko na srce ni pretirano "mašenje" ali "se nonstop maši".
P.s.
Tudi pri nas gre vse v susilca, poleti in pozimi. 10 zeht/teden.
Dobro se pozanimaj pr Boschu.Da se ne boš nasankal.Lahko pa sam v trovini preveriš.Odpreš vrata,in mal gumo k seb potegneš.In se takoj vidi,če je plastična al kovinska kad.Govori se, da se da dobiti Boschev pralni stroj, ki ima še kovinsko kad (Electrolux /AEG imajo menda vsi že plastično)... Morda kdo ve, kateri modeli so še takšni?
Bolj gledam serijo 6 kot 8, po možnosti brez wifija, čeprav bo ta zahteva verjetno nemogoča (prebral sem namig, da tak bolje opere (verjetno updejta programe?) če je priklopljen na net, in da tudi če ga potem odklopiš, spet slabše pere)...
Če se ne motim si z Gorenjske? Če rabiš servis za AEG:Kaj pravite, se splača popravilo cca 15 let starega sušilca Electrolux, ki javlja kodo E50, glede na čudne zvoke sumim na okvaro motorja?