Če boste non stop sušil.Se ti splača uzet z toplotno črpalko.A+++.Sam takrat,ga res moreš terat na polno,da se ti povrne investicija.Če pa boste občasn sušil.Pa je A++ dovolj.To pa sami veste,kolk ga boste uporabljali.In kaj se vam splača in kaj ne.
Za odpiralca teme: absolutno takšnega s toplotno črpalko in vsaj A++. Malce off: tisti ki ste nori na Miele: zelo ugodne cene njihovih PS in SS ima recimo Gaschler na Weblinger Gurtel v Grazu, nasproti West centra. Bythemimo...Ne vem, o kakšni investiciji ti sicer govoriš, mogoče za Miele, ti so res malce dragi, ampak sam mam BEKO s toplotno črpalko za 440€, pa že par mesecev dela na ful...uni brez TČ so bli mal cenejši ... ampak ga ne kupim več brez TČ ...se prostor skoraj ne ogreje, je pa več vode v posodi, ampak jo itak proč zliješ na koncu...
torej, ja, TČ je res fina ...
mojih 6 centov (je mal več vreden odgovor, kot sam 5 centov, LOL)
Eno vprašanje fantje. Prvič sem montiral sušilca. Je nek Beko s TČ. Zanima me samo kako je z odpadno vodo. Imam možnost nabiranja v posodo ali v odtok. Speljal sem v odtok vendar nevem, če rabi cev imeti padec ali ima notri kako pumpico, da odvaja. Verjetno ima, da pride vodo zgoraj v posodo?
V navodilih samo piše, da cev nesme biti dvignjena v višini 80cm.