Kateri sesalnik za cca 100EUR?

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Ali ima kdo kakšne izkušnje s temle vragom Hoover flormate.

Meni bi blo fajn met en mokro suhi sesalec, ki ni cela znanost za skupaj sestavit oz. je bolj priročen. Tako za laminat, morda za kako keramiko spucat...tepihov itak ne mislim imet (morda le kako malo okrasno zadevo, ki ne rabi globinskega čiščenja in posebnih tretmajev).

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Naročen.
smile-1.gif

Sporočim kako deluje. Če sem že jaz zadolžen za sesanje, je pa treba nekaj kupit, da ni crap.
grin1.gif

Mr_Wolf

Guru
8. jan 2008
3.245
3.691
113
...da obudim kar tole temo.

Iščem nov sesalec za stanovanje, v glavnem parket/laminat in dva večja tepiha tako, da vsekakor potrebujem tudi "globinsko" (stepalno-"turbo") krtačo.

Cenovno bi se mogoče stegnil tja do 200 EUR, tiste "vesoljske" super duper (Vorwerk, Kirby itd...)variante po par jurjev evrov me ne zanimajo. Filter z vrečko, posodo ali vodni filter - načeloma vseeno. Kaj je najbolj praktično? Doma ni nekih alergikov.

Bi pa vsekakor preferiral sesalec s cevjo in ne tistih "stoječih", ker se mi zdijo štorasti za sesanje pod mizami, posteljami itd...

Kakšna ideja?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.434
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Tistega, ki ga imam jaz, dela super (beri zgoraj) vsekakor priporocam vrecke namesto pralnih posodic, ker je za 10x manj dela. vrecka pa tudi traje precej casa.

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.544
275
83
mogoče Electroluxov ZJM 6840, ki je pod 200, z krtaco za parket ter turbo krtaco?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.094
1.269
113
42
Kupil za novo leto tega in sem zelo zadovoljen. Močan noro, štrik iz ene vtičnice cel flat pokrije, slišiš ga sploh ne

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.544
275
83
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
No vsem tem zadevam postreže tole, samo ni 100. Je pa tih, da lahko spiš zraven, dva ga z ženo kupila ravno zaradi tega:

http://www.bigbang.si/gospodin...-silencer-green

obstaja tudi negreen varjanta, sam je bil ženi tale full ušeč
smile-1.gif

če ne bi bil pogoj turbo krtaca zrave, je tole definitivno super zadeva! Dejansko ne verjames kolk je mocen ti tih (glede na specifikacijo), dokler ga ne prizges!