Kateri proizvajalec Androida dopušča brisanje apli

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.623
113
ti bo android strokovnjak štef zdaj razložil, da je vse del user experienca in da vse tisto pod nujno rabiš

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Jest nevem zakaj bi bil smart phone samo pod pogojem da ima ves googlov crap gor itd? Mas play in izberes kaj rabis. Je pa res da je smartphone za povprecnega ZAGOVORNISKEGA kmeta danes to da ima gor igrice, 10 cloudov da se gor shranjuje 100gb brezveznih nekvalitetnih slik, , 5 samsung accountov 15 sinhronizacij za stike, da ko kaj hitro hocem naredit v stikih da niti nevem vec kaj je tisto ki je 100% secure, FB itak must,youtube, pa za strokovnjake da se veckrat na dan vse updejta da so reseni pred zlom. Pa cenejsi kot so klici oz paketi v katerih imas za 23eur ze vse unlimit da se cimbolj priklapljas na vibre kateri so spet kot nek FB k ti dela skupine in te obvesca kdo je in kdo ni zraven.

Nazadnje urejeno:

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
samsung je v 6.0.1 (vsaj na note 4) tudi spremenil način disejblanja in kaj vse lahko disejblaš.
Sedaj ne morem več "galaxy apps" naprimer. pa še se kakšna najde.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Meni je v bistvu vseeno kaj proizvajalec misli da rabim in da na fon,..važno mi je da lahko vse odstranim kar mi ne paše,..
Tega pa očitno ne omogoča nobeden,..
Malo sem upal da je to možna na CM ali Oxygen OS,.. pa očitno tudi tam ne,..
Škoda,.. bo treba zadevo pač rootat,..
Dokler bo note 4 v garanciji ne,.. potem pa hop,..
b