Kateri prenosnik 23878ič

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Ne, kolegi iz SLO grejo na počitnice tja
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Potem uradno ne more nobenega.

Lahko pa gre tja, kupi prenosnika, ga uporablja in potem na meji (če ga bodo vhaklali) reče da je rabljena zadeva, da si jo je že nesel gor pa to...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Potem uradno ne more nobenega.

Lahko pa gre tja, kupi prenosnika, ga uporablja in potem na meji (če ga bodo vhaklali) reče da je rabljena zadeva, da si jo je že nesel gor pa to...

ko greš iz slovenije moreš prijavit take stvari in si povedat serijske številke ... tak da težko prineseš laptopa pa rečeš, da si ga že tja nesel

ahac

Pripravnik
19. avg 2007
99
1
8
Jaz tud nameravam kupit enga v ZDA, ker so cene res noro nizke v primerjavi z našimi. Bom pa verjetno naročil na naslov tam.
Čez carino bom šel pa v Rimu tako, da upam, da ne bodo težil. Pri prijatelju so jih že kar nekaj prinesl z ZDA pa mislim, da še niso imel problemov.

Ena možnost bi sicer bila tud, da bi šel tam v kakšen shopping center (sploh v Delaware (južno od NY) ker nimajo "sales tax") in kupil tam, ampak bi moral verjetno dost iskat, da bi najdu najboljše cene.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
tipkovnico
grin1.gif

sem pa tud sam razmišljal, da bi si mac-a naročil iz amerike

mitja

Pripravnik
29. jul 2007
430
0
16
sam sem lastnik dell 1720....ima le boljši procesor, boljšo grafo, in 160 prostora, pa 9 celično (obvezno za tak prenosnik!!).
zelo mi ustreza resolucija ekrana (da niso ikone premajhne, da se oči ne trudijo)...čeprav nekateri posegajo brez pomilsekov na višjo...
zame je odličen prenosnik.....le teža ga mogoče malo jebe...drugače ga pa imam na eni in isti mizi 90%
aja pa garancijo sem dobil 3 leta...(je pa na firmo kupljen)...

Nazadnje urejeno:

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Pa kaj, če nimajo ČŠŽ. Saj itaq veš, kje na tipkovnici se nahajajo, tako da to ne bi smelo biti problem. Drugače pa se da kupiti posebne nalepke za ČŽŠ črke.

to je najmanjši problem.

Kako je s štromom?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.960
6.987
113
Štrom je ok, vsi prenosniki, oz napajlaniki so za 110 do 240V, za vsak slučaj se pa prepričaj o tem. PIše na vsakem napajalniku.

Drugače pa...po legalni poti itak ne moreš nič spravit prek, drugače bi vsi to delali .. tako, da morš it na riziko in probat srečo...