Kateri predvajalnik multimedijskih vsebin?

predvajalnik

Pripravnik
7. okt 2011
46
0
6
kaj zmrzuje in ropota? Xtreamer SideWInder??? prvic je fw tako dodelan da res vse perfektno, drugic ima pa pasivno hlajenje - brez ventilatorja... poglej si slikice.. z xtreamerjem ne mores zgresit
lp

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Offtopic:
Ti bi naredil bistveno več posla, če bi v svojo ponudbo dodal Patriota, kot pa da stalno "pljuvaš" čez njega.
Ker pri prodajalcu s takšnim odnosom jaz ne kupim nič, par evrska akcija gor ali dol.
evil.gif

B81

22. jul 2007
36.796
10.393
113
TOčno tako. Namesto, da bi poudarjal prednosti, v kolikor jih ima, ded zaničuje konkurenco in taki po večini laufajo na kratke proge.

Bossek

Pripravnik
24. sep 2007
668
7
18
bostjan.muha.cc
Kaj pa SideWinder2?
99€ na uradni strani (http://www.xtreamer.net/xtreamer-SideWinder2/). Ne vem pa kako je s poštnino.

Zdaj za patriota in ostale nimam pojma. Sam sem imel priložnost uporabljati wd tv live (sem ga imel cca. 4 mesece) ter Xtreamer SideWinder (1). Nakoncu sem ostal na Xtreamerju, ki mi po dobrih 2 (vsaj zdi se mi, da ga imam cca. toliko časa) še vedno odlično služi.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
ksz

A patriot špila podnapise v mkvju ali nujno rabi zunanje? Kaj pa tisti par mb veliki .sub podnapisi, ki so nekakšni "bitmapi"?

Slick

Majstr
18. sep 2007
2.281
191
63
Na Patriotu sem zagnal 6 samplov, ki so navedeni na tem linku:

1. 40 Mbit/s MKV - slika se zatika pri predvajanju iz računalnika preko LANa, iz vgrajenega SSDja teče brez zatikanja
2. 20 Mbit/s MKV - brez težav
3. 10 Mbit/s MKV z vgrajenimi podnapisi - brez težav, podnapise normalno prikaže
4. 3,4 Mbit/s MKV, vgrajeni podnapisi v japonščini in latinščini - brez težav, vsi podnapisi so pravilno prikazani
5. Xvid video, spakiran v MKV in vgrajeni podnapisi v 12 jezikih - slika na trenutke skockana, podnapisi pravilno prikazani
6. Dual audio MKV - brez težav, možno preklapljanje med audio zapisi

S prvo zadevo torej ni težav, za drugo (bitmap .sub podnapisi) pa nisem našel nobenega sampla. Če imaš kakšnega pri roki, ga z veseljem potestiram.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
xtreamerja kupil nebom, na slotechu sem bral temo o sidewinderju 2, še 2 tedna nazaj so bili posti kako zadeva zmrzuje in da je sidewinder 1 delal čisto vredu. Ne rečem če tu in tam nekomu ne gre, ampak o zmrzovanju jih je pisala večina. 130 € pa za to ne dam, za ta denar je na izbiro 10-20 predvajalnikov ki bodo delali.

@all: katere zadeve imajo kak vgrajen disk?