kateri plačljivi antivirusni program....

I

Izbrisan uporabnik 3287

ve kdo kaj so bistvene razlike pri bitdefenderju internet security in bitdefenderju total security?

I

Izbrisan uporabnik 3287

sem si ogledoval (sem prodajalcu poslal email, naj pocaka z posiljanjem kode), pa mi ni jasno ali so kake bistvene razlike za domaco uporabo (cloud in online storage ne potrebujem).

I

Izbrisan uporabnik 3287

placal sem ze za internet security, ker naj bi kodi dobil danes, sem sel malo gledat od kod bo download in vidim se tale total. pa gruntam kaj bi bilo bolje (je pa total 2 x drazji(pri tem ponudniku) - ali je tudi dvakrat boljsi je sedaj kar me zanima).

I

Izbrisan uporabnik 3287

sem videl. hvala. to je z compa printscreen? na ipadu mi pokaze se (za total): tune up in file Encryption. na compu pa prikaze tako kot tebi. je, to kar je vec pri totalu, vredno dvojne cene?

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ne ravno, online storage bi celo odsvetoval, ker ko ti gre licenca, ti gredo tudi podatki. Tak te potem 'ulovijo', da ostaneš pri njih.

Za Device Anti-Theft pa obstajajo brezplačni nadomestki, itak pa bo vsak napol pameten tat komp sformatiral. Ðankiju pa je čisto vseeno, ker bo laptop takoj naprej za drobiž prodal.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Placas licenco, podpres njihovo delo in imas mir, ce si balkanc pa isces po pasnikih in se zajebavas.

Najboljsi je itak KASPERSKY, brez veze gledati kaj drugega.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ja kak ne veš, Kaspersky je itak najboljši, NOD32 je še jaæi, Norton pa požere 23GB RAM-a
grims-1.gif
Vraga, če je bilo 10 let nazaj tak, zakaj nebi bilo še vedno?