kateri plačljivi antivirusni program....

5. avg 2011
1.055
196
63
Okolica Ormoža
Zakaj pa bi rad slišal "junake", ki imajo kupljeno licenco antivirusnega programa??? Na voljo je dovolj brezplačnih (NE UKRADENIH!) verzij različnih antivirusnih programov, da si povprečni uporabnik lahko brez težav zaščiti svoj računalnik. In ti v isti sapi priznaš, da ti je pravzaprav žal, da si kupil antivirusni program, ker bi lahko instaliral ukradenega! Torej si ti junak le zaradi spleta okoliščin!

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Saj pravi, jaz imam F-secure internet security, ki ga dobiš pri Amsiu.

Mi pa ne bi bilo nobeden problem odšteti 10€ za 3 licence za 3 leta.
smile-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
No, toliko govorite o plačevanju antivirusa ... eno vprašanje ... a je sploh kdo tu, ki ima kupljeno licenco antivirusa?
smile-1.gif
Po pravici, da vas slišim junake. :p

Jaz sem sicer kupil, ampak prepozno zvedel, da se da na fejsbukovi strani dobiti polno serialov za antivirusa.
smile-1.gif

pozdrav.gif

Zadnjih 5 let, odkar sem ugotovil, da se na eBayu da poceni dobit serijsko. Pa po moje je čisto legalno vse skupaj, ker ko sem formatiral komp in sem moral resetirat licenco za Nortona, sem vklopil support chat, napisal serijsko, delavka je preverila in mi resetirala.

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
na treh računlanikih pri bajti imam kupljenega norton 360 in moram reči da sem zadovoljen

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
tukaj se sicer odpira zanimivo vprašanje koliko je kdo pripravljen plačati za licenco antivirusnega programa?

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.606
4.550
113
50
Na sončni strani ALP
Vprašanje pri brezplačnih je le, če so dovoljeni za poslovno rabo.
Na domačem PCju si vsi brezplačni dovoljeni, na službenih PCjih pa je malo drugače...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Od brezplačnih je kolikor vem dovoljen samo Comodo (sicer še ene 2, ampak sta hujša kot če nimaš nič), ki je sicer postal po testih čisto spodoben AV oz. celoten Internet Security.