kateri plačljivi antivirusni program....

js1234

Pripravnik
13. apr 2008
333
1
18
...izbrati za Win 7?

Obstaja kakšna tabela, kjer se vidi kvaliteta teh antivirusov?

Lp

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
Jaz sem si kupil licenčni Eset smart security 7, za tri računalnike. Ne vem, če še imajo akcijo. Mislim, da so imeli do zadnjega januarja, ali pa majo do zadnjega februarja akcijo, da kupiš oz. plačaš eno licenco, dobiš pa tri.

Sem zelo zadovoljen. Sicer pa, če si pameten, si piratsko potegni z neta, prišparaš denar, antivirusi pa tudi niso poceni, pa noben 100% ne deluje .. čisto vsak ima nekje luknje ...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik EmptyHead pravi:
Eset smart security 7

To je naslabše že 5 let.... prej je bil zakon NOD32, potem je šlo pa samo še navzdol.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Uporabljam Avast že nekaj let. Zelo zadovoljen. Ima varno območje oz. safezone, ki je posebej uporabno za spletno bančništvo...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Trenutno se da ugodno dobit na eBayu licence za Bitdefender. Deluje v redu, okužbe še nisem dobil, nisem pa z njim tak zadovoljen kot prej z Nortonom, ker si ne zapomni kaj je že skeniral in ko daš recimo USB ključ not, skenira celega vsakokrat znova. Pa oblikovan je precej zamotano in je marsikaj zelo zakopano v nastavitvah.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Pa ima Bitdefender kaj podobnega avastovemu safezonu? Ve kdo? Mi čez en mesec poteče in moram nekaj nabavit.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Plačljiva verzija ja...

Bitdefender
Internet Security

AntivirusFirewallAntispam Safe Banking Parental ControlID Theft ProtectionSocial Network Protection

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Če par 100 ali 1000 licenc kupiš, dobiš verjetno za drobiž. :p

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Pojma nimam kaj je najboljše, dobiš pa lahko Bitdefenderja za 15$ (BD Total Security, 3 licence za eno leto)

Kako da je to tukaj tako poceni napram uradni strani?

Po moje prodajajo licence, ki jih dobijo firme. Imajo pogodbo z recimo Bitdefenderjem in kot admin zaprosiš za nove kode (kao za nove računalnike v firmi).

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol

Točno ja, Safepay je za to. Ne uporabljam nič od tega, se mi ni dalo ukvarjat s tem in nastavljat, potem pa bi čez leto recimo menjal AV in jovo na novo...
tongue-1.gif
Oni pa seveda hočejo točno to, da te tako 'obvežejo' k sebi.

EmptyHead

Pripravnik
15. apr 2013
889
1
18
No, toliko govorite o plačevanju antivirusa ... eno vprašanje ... a je sploh kdo tu, ki ima kupljeno licenco antivirusa?
smile-1.gif
Po pravici, da vas slišim junake. :p

Jaz sem sicer kupil, ampak prepozno zvedel, da se da na fejsbukovi strani dobiti polno serialov za antivirusa.
smile-1.gif