Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
....... Sicer je navajena na večje avte - pajero, bmw, vendar bi sedaj rada nekaj manjšega in denarnici bolj prijaznega. ......
Citat:
Glede cliota je nekdo napisal da ima s tisto AH slabe izkušnje in res nekaj ni štimalo v tistem oglasu. Ko sem včeraj hotel dobiti info so me vezali na gdč. v prodaji novih Renaultov, vendar se ni javila, niti ni poklicala nazaj, kot je bilo obljubljeno.
Danes sem šel za štos zopet pogledat oglas in je cena zrastla iz 8.500 eur na 9.600.
Citat:
Uporabnik geronimo pravi:
Citat:
Glede cliota je nekdo napisal da ima s tisto AH slabe izkušnje in res nekaj ni štimalo v tistem oglasu. Ko sem včeraj hotel dobiti info so me vezali na gdč. v prodaji novih Renaultov, vendar se ni javila, niti ni poklicala nazaj, kot je bilo obljubljeno.
Danes sem šel za štos zopet pogledat oglas in je cena zrastla iz 8.500 eur na 9.600.
Glede na to, da stalno omenjaš budget, v izračun vzemi, da pri Cliotu dobiš ali 0% financiranje ali pa 5 let servisov.
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Pa še ena petardica: a veš koliko časa se lahko z bemflnom ali pa pađerom voziš zastonj za 9T€?
Citat:
Uporabnik igi pravi:
No tole z avto klimami mi je res fascinantno kaj delate nekateri... sicer ni popolnoma enako ampak a hladilnik tudi filaš na 2 leti? Pa domačo klimo v stanovanju? Al pa pač vsako leto mal za vsak slučaj odpreti zavorni sistem in izcrpati olje in ga vrniti nazaj. Kr tak mal.
Če vse dela nimaš kaj čarati. Vsaka meritev plinov po nepotrebnem naredi več škode kot koristi. Vedno ko priklopiš merilne instrumente izgubiš nekaj plina. V ceveh je zrak (vlažen), ki gre spet v sistem. Ventili, spoji, cevi... imajo tesnila. Narejena so za tlak. Ko izčrpaš iz sistema plin ustvariš vakuum. Tesnila obremeniš v drugo smer. Ni vraga da ne bo začelo puščati če prej ni. Sej vem, da zdaj vsak vulkanizer "fila" klime. Sam kdaj pa kdaj je fajn mal s kmečko logiko
Dajte raje poskrbeti za čistočo in razkuževanje.
Citat:
Clio je glede na zadnje ponudbe malce ugodnejši od i10 ... bomo videli za kaj se odloči uporabnica ...
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Citat:
Clio je glede na zadnje ponudbe malce ugodnejši od i10 ... bomo videli za kaj se odloči uporabnica ...
Predvidevam, da je sedaj že cena bližje 10.000 € kot 9.000 €.
Za 10.100€ imaš odhajajoči model Fordove Fieste. Fiesta je čeprav (star model) svetlobna leta naprej od cliota in i10 ali pa kake koli druge variante v tem razredu. Motor je preizkušen 1.2 atmosferec z dovolj konji(82) za mestno vožnjo.
Pa dober nakup.