Imel sem Hornetko in meni je bil super motor!
Vožnje sem imel ponavadi do razdalje 80 km v eno smer in pa nekaj redkih malo daljših izletov. Na morje sva šla s kolegom (on s Kawasakijem KLE 5oo) in jaz s CB6ooF. Jaz nisem imel nobenih težav s sedenjem in vožnja je bilo dinamična ne pa brezglava tako, da je bil zame zelo prijeten izlet. Prijatelj s KLE 5oo se je že na 3/4 poti pritoževal, da ga križ je.be jaz pa sem bil še na cilju pripravljen za novo vožnjo!
Sopotnica se ni pritoževala nad sedenjem ... je pa res, da jo je bolj malo skupaj zato sem moral ponavadi dvakrat preverit v ogledalu, če je še za mano na sedežu!
Glede registracije pa motor še vedno ni v zadnjem razredu saj je na meji 72KW (predzadnji razred!).
Če ti bo odgovarjal takšen tip motorja ti ne morem povedat saj se boš moral sam odločit. Mene veter ne nakedih sploh ne moti in bo naslednji prav tako naked. Kot si najbrž že zasledil sem hotel kupiti CB1oooR vendar ne mislim čakat do julija na dobavo motorja zato bo najbrž kmalu doma MT-o1. Čez sezono ali dve pa mogoče CB1oooR!
Če te Hornetka zanima in še nisi sam prišel do foruma
CLICK boš tukaj najbrž našel nekaj odgovorov. Je tudi nekaj ekstremnih userjev, ki so šli zelo daleč s predelavo.
Sezona je tu zato ne čakat do maja!