Kateri karavan oz. SUV?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Ja, sem oddal post ko sem se sploh spomnil, da itak passat ni ePassat, ampak hibrid.

Glede na odnos do e, bi pa mislil, da je polno napak še pri Passatu, ki ne bi bile potrebne če bi se VAG resneje lotil štroma, kar se ga zdaj bo zaradi emisijskih škandalov. Če delajo evozila se rešijo vseh eko obtožb, razen, ko bojo potrebne redke rudnine kupovali od najbolj umazanih kitajcev ipd.
grin1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Delovni konj v smislu česa... vleka čolna, kamp prikole, prikole materiala, avto prikole... obtežitev?
Ti priporočam (karkoli boš že od VAG nabavil), da si omisliš še fabrško vlečno kluko (ga naročiš z njo). Res je dražja kot aftermarket, ampak dobiš zraven še zmogljivejše zavore, hladilni sistem, prilagojen ESP,... Pa še električno zložljiva je...
smile-1.gif

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.549
36
48
44
Tudi mi furamo kamp prikolico, pa kolikor sem gledal, je alltrack res tak all rounder...izgled je subjektiven, čeprav malce naloudan alltrack zgleda hud.
smile-1.gif

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik sumica pravi:
No in to je zame zelo dober razlog, da nisem enajsti
smile-1.gif

TDI poznam, imam, razen zvoka težko kaj rečem čez njega in seveda občasne težave s kakšno dizel komponento. Stara tehnologija ali ne..deluje. Bencinski motorji pa itak 220KS praktično edini zanimiv.

Mogoče me nisi dobro razumel ? Hotel sem povedati,da obstaja še kaj drugega razen to kar imaš ti. Tudi drugi so šparovni in se ne kvarijo,drugo je pa ponos,ker nekateri niso popolnoma nič ponosni,če vozijo švaba
cheer.gif

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Verjetno bo optimalno da mu to ' drugo' ponudbi direktno napišeš..ne vem..bimer 3.ka dizelica, karavan za 38 jurjev. Ga bo že šel pogledat če bo nteresantno.
Se ti ne zdi?
Najlaže je reči..poglej še drugam ( a ne 'kam'). Za ta 'kam' je bila verjetno odprta tema. Vsaj jaz tako zastopim.

Recimo..ker se budget viša:
wink-1.gif

http://www.lexus.si/car-models/nx/nx-300h/#Introduction

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Ma trojka je že rekel da mu je premajhna, tko da odpade. Subaru outback je top dvoživka, vendar je všečnost subjektivna zadeva. Recimo All track je dobra izbira, ker Allroad je rang višje.

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Počasi bo treba menjat avto, želja je SUV, čeprav ga resnici na ljubo ne rabimo, je pa fino, da sediš malo višje. Pa še želja moje drage je, tako da.....
V glavnem, ne dela se ne vem koliko km, cena nekako do max. 15.000€. Gledam KIO, Nissan, Peugeot 2008, ipd.
Best buy?

Vitara, Duster, SX-SCROSS .. odvisno od potreb in namena.
zmaga.gif

as21

Pripravnik
18. dec 2007
787
21
18
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Počasi bo treba menjat avto, želja je SUV, čeprav ga resnici na ljubo ne rabimo, je pa fino, da sediš malo višje. Pa še želja moje drage je, tako da.....
V glavnem, ne dela se ne vem koliko km, cena nekako do max. 15.000€. Gledam KIO, Nissan, Peugeot 2008, ipd.
Best buy?

Vitara, Duster, SX-SCROSS .. odvisno od potreb in namena.
zmaga.gif

poglej si vzporedni test izpred parih mesecev.je imelo vec slo medijev skupno ocenjevanje. zmagal je yeti pred P2008. je pa res da ta rang za 15k eur bo bolj osnovni/srednji nivo.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Prvotno je rekel 35k, opcija je še audi alltrack, pade v budget s polno opremo?

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Potem je napisal da je budget višji za 10k, torej 45 jurjev.

Audi nima modela Alltrack, ima pa ga VW in sicer kot podizvedenko Passata (cena od 33 jurjev naprej).

Audijev "terenski" karavan pa se imenuje Allroad in ne, ne paše v budget (osnovna verzija je 47 jurjev z osnovnim dizlom in osnovno opremo).

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Darjan: dej nehi mu rinit te pugije že enkrat. Kot sem rekel, alltrack bi bil dobra izbira (ljudski voz), ker je allroad (olimpijski krogci) over budget.
tongue-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.932
6.977
113
Se strinjam, ampak nakupuje skupaj z žensko, kar pomeni da bo tudi vizualno potrebna zadeva ustrezati
smile-1.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Pa še Pižo hibrida - daj nehaj no, tehnologija je tudi s strani PSA pokopana!

jello

Guru
22. sep 2008
10.152
3.873
113
Jaz sem tisti, ki sprašuje. Ne vem, verjetno je, glede na temo pred kratkim, oznako RXH razumel kot hibrid. Jaz sem jo tudi.

Sicer pa, ko omenjaš ženske. Če je navajena napolnit superbov prtljažnik, potem je edini primerljivi peugeot tovorni expert.