Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
na eni izmed parcel imam vodnjak. ARSO pa raznorazni tile vodomajstri imajo notri vse sort aparatur, pa pol ne vem koliko stočijo na vsake toliko, da pretoke merijo pa ne vem, kaj se igrajo... v glavnem, boljš biti žejen. ta voda je zastrupljena, je le toliko pa toliko obdelovalnih površin okoli in kmetje pač delajo tudi že desetletja, kar pač delajo. temu kar ti praviš kulturen vir, mi pravimo vir pitne vode.
na eni izmed parcel imam vodnjak. ARSO pa raznorazni tile vodomajstri imajo notri vse sort aparatur, pa pol ne vem koliko stočijo na vsake toliko, da pretoke merijo pa ne vem, kaj se igrajo... v glavnem, boljš biti žejen. ta voda je zastrupljena, je le toliko pa toliko obdelovalnih površin okoli in kmetje pač delajo tudi že desetletja, kar pač delajo. temu kar ti praviš kulturen vir, mi pravimo vir pitne vode.
Vseeno je podzemni vir v hribu nad katerim je res redka poseljenost bolje kot pa potok, cez katerega kmetje vozijo s traktorjem pa nad njim so kmetijske površine.
In potem je imela voda vonj in okus po kloru in gnojnici
bolj je šlo na komentar na neko vodo pod 300m nadmorske. tam so obdelovalne površine. so imeli tudi na notranjskem v vasici poleg Vrhnike enkrat eno brihtno idejo vaščani, da bodo svoj vir naredili, ker je voda predraga. so jo flaširali pa dali etikete delati, kar naenkrat je pa zamrlo vse skupaj, ko so par zaporednih analiz naredili. so nazaj na istem kot so bili prej, samo da so tiho.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.