zdej bomo pa mi zaradi tvoje sposobnoszi nasankal?Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
... Po eni strani hočem da je čimprej uvedeno nekaj podobnega kot v USA ali pa recimo v Avstriji. .....
Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Uporabnik luka51 pravi:
... Po eni strani hočem da je čimprej uvedeno nekaj podobnega kot v USA ali pa recimo v Avstriji. .....
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
A ni ravno letos ali pa lani umrl svetovni prvek v akrobatskem letenju z heliji, ker so mu kraki grlo prerezali?!
mat sem bil prehiter.Citat:
Uporabnik brane_new pravi:
Uporabnik luka51 pravi:
crkne regler, crkne motor, crkne elektronika itd. To so zadeve na katere nimaš vpliva. Tu ti nič ne pomaga več stabilizacija in, da sam pride domov, ker pade cigl proti zemlji. Letiš nad cesto in pade na avto lahko pride do prometne nesreče. Letiš nad parkingom in pade na avto maš materjalno škodo itd. Letiš nad folkom dobi kdo na glavo.Citat:
Uporabnik dune pravi:
Dron kitajski gor ali dol, je narejen, v primeru, ko izgubi signal ostane pri miru, potem se pa vrne domov. Kar sem stestiral včeraj. Malo več kot 1 kg tudu ne bo nikogar ubilo. Še najbolj nevarno je, da ti oko stakne, če imaš res smolo. Ampak ok mad ljufmi in naseljem vseenofajn, če ne letiš.