Kateri brisalci - metlice?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
Torej dobil in zmontiral denso, prvič je padal šele danes. In seveda nov brisalc riše črto ko gre navzgor, praktično po sredini šipe...
Boschevi so vsaj na začetku brisal brez črt
evil.gif
No, saj to sem omenjal pred nekaj meseci, pa so mi nekateri trdili, da ni res.
Sem pa potem na začetku zime slabe 4 mesece nazaj ob menjavi počene šipe dobil obične Boscheve in še zdaj brišejo kot prvi dan, brez črt. Pri Densoju pa po istem času, kot da bi bili stari 4 leta.

No, saj zdaj imam drug avto, pa te novodobne brisalce, ki čudno brišejo, samo se mi zdi, da je to zaradi tega trapastega namaza, ki odbija vodo. Oz. razbija, da potem še brisalci ne pomagajo.
bonk.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
kje hudiča lahko dobim zadnjo metlico brisalca? povsod prodajajo samo prednje.

Za zadnjo ne rabim ravno neko super duper Bosch, lahko je tudi ponaredek.

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
kaksne so kaj cene v GMT napram Eurotonu, predvsem me zanima za Bosch brisalce in motorna olja?

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
Za Renault Megane III brisalci Aerotwin cca. 40€ pri obeh

Katero olje kupuješ? Poglej cene na na mimovrste ali pa pri motornaolja.com

spenstar

Fizikalc
2. sep 2007
966
119
43
No saj, drugace kupujem pri Eurotonu (kupim Bosch in Elf SXR 5-40), samo 43 evrov za prednje brisalce pa kar malo boli, glede da so na ebayu.de ~22 evrov. Pri Mimovrste pa kupujem belo tehniko in HW, pa Sonax
smile-1.gif

krko

Guru
5. sep 2010
2.697
1.397
113
A imaš pri Eurotonu 20%+ rabata, da tam kupuješ olje? : )

Na mimovrste dobiš 5L za 26,90€.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
ksz jaz sem spet kupil bosch aerotwin...tile sedaj zgledajo ok...sem jih pa nabavo v eurotonu pa dobil neki hudi popust, tak da sem dal za sprednji komplet 27€

maboze1x

Zelenc'
18. jan 2012
2
0
1
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
Kako se pa kaj obnesejo Trico Flex brisalci?

Jaz sem jih kupil slaba dva tedna nazaj, ker so bili Boschovi Aerotwin že slabi. Ti TRICO FLEX so po mestu te dni dobro brisali, dokler me na AC ni ujel dež. Preskakujejo že pri 100 kmh.

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Trico Flex sem imel tudi sam, so načeloma dobro brisali, edino z njimi sem imel tak feeling, da preveč pritiskajo (na Priusu, če šipa ni bila dovolj mokra, so se kar zatikali).

tako na Civicu kot na Priusu sem na koncu dal gor originalne metlice - v bistvu na servisu samo zamenjajo gumice, "ohišje" pa je isto - Mitsuba, Made in Japan, v obeh primerih dobro delajo in brišejo. in je komplet toliko, kot je bil Trico Flex ta dolg ...