Kateri avtoradiji imajo USB priključek zadaj?

flip

Fizikalc
30. avg 2007
1.659
40
48
Mam Blaupunkt Hamburg MP57, USB vhod ma zadaj, pa še AUX ma spredaj, + bluetooth za prostoročno telefoniranje - deluje zelo v redu, je pa cena malo višja od 100€.

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
ok da ti ni všeč pioneer razumem pač vsakemu svoje, da pa rečeš, da je sony bolje igral pa pomeni, da je s tvojimi ušesi hudo narobe

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik netko pravi:
ok da ti ni všeč pioneer razumem pač vsakemu svoje, da pa rečeš, da je sony bolje igral pa pomeni, da je s tvojimi ušesi hudo narobe
priden.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
ti kar trepljaj samo sony od leta 1996 ni nardil zvokovno uravnoteženega avtoradia

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Vem da ni znamka, Ampak je vreden svojega denarja
zmaga.gif

Glede Sony-ja: Men tud ni nevemkaj.press
wink-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.610
348
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik netko pravi:
ti kar trepljaj samo sony od leta 1996 ni nardil zvokovno uravnoteženega avtoradia
Možno. Ampak za rock in pop špilat je bil tisti kar ok. Pozabil sem že katera funkcija je naredila čudeže...

Sicer pa še vedno tavam v temi, kateri radio naj nabavim.

Nazadnje urejeno:

absistem

Pripravnik
3. sep 2008
550
0
16
Ljubljana - Vič
Sonyjevi avtoradii rabijo da preberejo mp3 po 5 sek in več. Dej nehat streljat, da so dobri, ker Sonyjeve avtoradie šenkavajo kupcem Peugetom in Renaultov. Hvala lepa za tako darilo, raje naj mi napolnejo tank. Da ne omenjam raznih opcij "techno, rock, blues,.." pa kje ste to še vidli..nazadnje so ta sranja dajali na philipsove gl. stolpe leta 2000.
Če si želite dober avtoradio izbirajte med priznanimi firmami od Alpine-a, Pioneerja, Kenwood, Bluepunkt. Razne crap varinate Sony, Evertone pa raje podarite komu za novo leto.

mario

Pripravnik
5. avg 2007
527
0
16
Citat:
Uporabnik absistem pravi:
Sonyjevi avtoradii rabijo da preberejo mp3 po 5 sek in več. Dej nehat streljat, da so dobri, ker Sonyjeve avtoradie šenkavajo kupcem Peugetom in Renaultov. Hvala lepa za tako darilo, raje naj mi napolnejo tank. Da ne omenjam raznih opcij "techno, rock, blues,.." pa kje ste to še vidli..nazadnje so ta sranja dajali na philipsove gl. stolpe leta 2000.
Če si želite dober avtoradio izbirajte med priznanimi firmami od Alpine-a, Pioneerja, Kenwood, Bluepunkt. Razne crap varinate Sony, Evertone pa raje podarite komu za novo leto.

pozabil si omenit daewoo avtoradio,no še malo pa ga bo prevzel chevrolet
hysterical-1.gif

jaz osebno drugega ne kupim kot alpina al pa pioneerja.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik absistem pravi:

Sonyjev avtoradio ne rabi 5s, da prebere komad. Prav tako ima "techno, blues in rock" opcije tudi pioneer. Imam oba avtoradija (pioneer ždi v cliotu in sony v ibizi), pa ne opazim nobene posebne razlike. Tudi prejšnji sony je delal zelo dobro, s prejšnjim pioneerjem 3600 sem imel pa ogromno smole, ker se je nonstop kvaril, na koncu so mi ga pa še ukradli.