dji je kitajski ... ali?Ne razumem, kako ga za neke sanke lažje ujameš, razen če ima drugače od Mini 3 Pro.
Jaz ga spustim na 3m, se postavim pod njega, iztegnem levo roko, v desni samo pritisnem in držim gumb na daljincu za pristajanje. Dron se sam spusti, nekje 30cm nad roko se ustavi za cca. 2 sekundi, nato se počasi spusti dol do roke. Jaz samo prste stisnem in ga primem za trup. Po naslednjih dveh sekundah se sam izključi. Cel ta čas samo držim gumb za pristajanje.
Dumb proof do konca, če meni to uspe.
Pa nobenega prahu ne dvigne gor.
In lahko pišeš karkoli, tiste sanke definitivno vplivajo na čas letenja. Pač teža in aerodinamika. Ampak če imaš voljo na drona stavit neke nepotrebne kitajske dodatke, jih pač stavi. Ni pa potrebe po nekih Alteraših, ki tega kao ne potrebujemo. Če vzletaš in pristajaš na roko, potem tega sranja ne potrebuješ, ne kvazi ne potrebuješ. Pa kot sem omenil zgoraj si s tem čez 250g. Ampak ja, tebe to pač ne zanima.
PS: če pristajaš/vzletaš iz tal, znajo biti verjetno koristne, ker bo manj praha dvignil. Ampak sam absolutno priporočam dvig/spust z roke. In je rešeno.
jaz priporočam kot dodatno opremo za 3 eur, ti pa ne
enako kot priporočam hack za višino itd., ti ne...
svet je pester