Kateri avtomobil priporočate...

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
Citat:
Uporabnik matejm1994 pravi:

Lancer ja
smile-1.gif

Jaz sem sicer še vedno za Lancerja. ( Če nebi rabil velikega prtljažnika bi ga šel že pogledat
smile-1.gif
). 120 000 prevoženih ni tako veliko. Moraš se zavedat, da je to čisto drugi svet kot pa Clio. Ampak glej, tvoj denar, tvoja odločitev. Najbolje, da pelješ oba +še kakšnega ki se ti dopade in boš imel najboljšo primerjavo.

LP

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.975
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Citat:
Ne, Fiata pa nebi, je to recimo ena izmed redkih znamk, ki se mi ne dopade.

Lancer ja
smile-1.gif

Recimo, kaj pa tak Clio? Ima še 16 mesecev garancije... http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5733482&show=1

Če ti je avto všeč in če je v je v dobrem stanju, potem go for it. Renaultovi bencinarji so zelo dobri, tako da komentarje alter vseznalcev o servisih in garanciji itd. itd. mirne duše prezri.
zmaga.gif

renojev 1,6 je fajn, TCe so pa preveč požrešni
ce je res nov 13 kot pise v oglasu, potem da 3 leta starega ne bo prodal za 4 jurje manj. Sploh ce je bil kaj udarjen in se to vidi na avtu ali pa na papirjih.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Heh. Tu dela trg svoje, ni to petkrat precenjen fauve. Zakja je toliko cenejši? Ker je Clio in se novega dobi (in to zelo dobro opremljenega) za 11k EUR (osebna izkušnja), GT verzija in navit motor pa nista nek faktor pri prodaji. Čeprav ima tale clio več opreme kot povprečen polo/golf istega letnika z vsaj 2k EUR višjo ceno.

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Haha, a Seat je tudi take avte delal :)

Mimogrede, kaj pravite, da je cena za Cliota prava, preniska/previsoka?

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ceno določa trg in tale omenjeni je (kot sem gledal) najcenejši na A-netu (glede na letnik). Tudi sam sem pred časom spremljal ta segment in tip je že spustil ceno. Mogoče bi jo še malo in sta skupaj. Meni osebno se zdi dober avtomobil s polno opreme, ...

ni pa to BMW
evil.gif

Overall, pokliči pa se zmenta za ogled/vožnjo ... kot že rečeno, oglas je že dalj časa gor, tako da bi verjetno še spustil ceno ...

sicer je pa s ceno tako: če je predrag, vsi vpijejo "predrag je !!", če je pa (pre)poceni, pa " s tem avtom je ziher neki narobe "
tongue-1.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik rawr pravi:

btw Realna vrednost clia je 8100 eur
wink-1.gif

Še n-tič: realna cena avta je RAVNO TOLIKO, za kolikor bo prodan. Jaz bi na avtorjevem mestu poklical in se zmenil za ogled, na ogledu pa mal zglihal. Kot sem že pisal prej, če ga tip PRODAJA, pol naj ga kar, če pa ga hoče prodat, bo pa tudi mal spustil ceno...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Citat:
Wow, hvala za ta link, samo škoda ker je v Nemščini
smile-1.gif
Kako pa to lahko oceni avto?

ala eurotax varianta.

Ni realna vrednost ampak predvidena.Sem zajebal zgoraj...Pol pa so odstopanja glede na dodatno opremo( dodatne felge, gume...) in seveda ohranjenost in pa zamenjan material( akumulator, jermen, roke, amortizerji...)

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Ma kolega točno tacga, men se zdi zakon avto... Mogoč mal trd ampak za tvojo relacijo bi ga definitivno imel med izbiro...

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.204
45
48
nekaj je eurotax, nekaj pa tržna cena.Zato je razlika med tistim,kar vidiš na internetni strani in ceno na avtonetu.

LP

tomi

Guru
1. sep 2007
18.716
9.927
113
40
MB
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
nekaj je eurotax, nekaj pa tržna cena.Zato je razlika med tistim,kar vidiš na internetni strani in ceno na avtonetu.

LP

ja, cena na a.netu je nemalokrat precej višja
grin1.gif