Kateri Alterjevci so to?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
@Klemen_ - kako si sploh našel ta posnetek, jaz sem že popolnoma pozabil nanj, zdaj bi si ga pa nekako naložil na računalnik.

Kaj se ne spomniš klekeja iz suxa, ki je ownal/pwnal vse uporabnike po vrsti?
grims-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.814
113
Se spomknim, se. Samo ne vem kaj ima to veze s tem videom?
smile-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Kakšne so eni nacopral. Modeli so bli za zabavo, še posnel so se, da se mi lahko smejimo in rešeno. Mislem WTF? Dobro, da ni bilo teh kamer 25let nazaj. To bi se tak za glavo držal da boli. Sedaj vidim, zakaj smo se tak razumel na B-ju.
grin1.gif
Jaz sem tudi hitro za kake neumnosti, brez da se dela škodo.

Zberte se skupi, pa ima da je nadaljevanje do aprila zunaj.
zmaga.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.814
113
grin1.gif

Kar se pa nadaljevanja tiče pa se pustimo presenetiti saj se bedarije načeloma ne izvaja ravno načrtno in po urniku ampak bolj po sistemu "ko nas kaj prime, če nas kaj prime"
tongue-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.701
6.720
113
pri taščici
In še preko neta življenjsko zavarujejo, ker lahko s kavča padejo.
Sicer se pri takih neumnostih res lahko kdaj tudi kaj tragičnega zgodi, se pa je marsikdo naučil vožnje v snegu, reagirati kaj narediti ko avto ne gre tja kamor želiš.... . Ampak Darwin je tu. Bolje da se zgodi pri 20 (brez familije) kot pa pri 30 s tremi mali otroci. Takrat pa je že dobro da se malo "umiris".

• Všeč mi je
Reactions: Matey

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Sem bil kot mulc v avtu sopotnik, zunaj sta se pa na vsaki strani držala po eden za okenski okvir in "surfala" v čevljih po nespluženi cesti. Tam do 70km/h je šlo.
bonk.gif

LoL, lepa. No tega pa jaz osebno nebi izvajal
grin1.gif
Haha, včeraj sem enemu od surfarjev povedal za tole, pa me je popravil. Spotoma smo še enega drugega kolega prehiteli
hysterical-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.814
113
Ja težko
bonk.gif

To je pa potem že podobno kot ena naša akcija, ko sem spet šlepal sanke samo da za razliko od filmčka iz prvotnega posta nisem imel samo enih sank zadaj temveč dvoje ter skupno 3 kolege gor (tokrat s ščitniki ter čeladami), potem pa smo šibali cca.50-60 na uro po zasneženih glavnih cestah Kamnika ter med drugim tudi prehiteli eno počasnelo s cca.30km/h, ki mu ni bilo ama nič jasno kaj je zdaj padlo mimo njega
grin1.gif
Da ne omenjam ene policijske patrulje, ki je na lokalnem petrolu pri mercator centru imela ustavljen en avto, je policaj modelu kar vrgel dokumente nazaj skozi okno ter zašprintal proti patruljnemu vozilu, da so se potem z lučkami zapodili za nami.
Epilog - dobil sem opozorilo, saj kljub temu, da so na pomoč poklicali še dve patrulji (torej bolj kot ne komplet kamniško policijo) tudi s skupnimi močmi niso odkrili v tisti njihovi knjižici niti enega prekrška, ki bi ga storil in bi mi ga lahko računali. So pa rekli, da tokrat opozorilo, naslednjič pa predlog sodniku za prekrške zaradi kaznivega dejanja ogrožanja življenja tuje osebe
aplauz.gif
To se je drugače dogajalo pozno ponoči z minimalno prometa na cesti....

Ah ja, to so bili časi.....
cheer.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.068
5.650
113
Tu sem se vedno spraševal....a je to Pokljuka......pot Mrzli studenec-Slamniki-Gorjuše
smile-1.gif