Kateri Alterjevci so to?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Droge v igri?
hysterical-1.gif

http://www.streetfire.net/video/sledge-drift-and-other_65875.htm

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.814
113
pozdrav.gif

@luka51 - kakšen darwin neki, mladostniški extremizem. Imamo tako vsaj kakše štorije na zalogi za na stara leta. Ja, vsi smo preživeli kljub takšnim in drugačnim bedarijam tako da konec dober - vse dobro. Mladost je pa norost, čez vodo skače kjer je most
grin1.gif

p.s. kot voznik sem imel izjave soudeležencev, da ne odgovarjam za njihove morebitne poškodbe na noben način ne pri vleki s sankami, ne pri vožnji na strehi. Fantje so hoteli narediti par posnetkov za neko svojo kompilacijo jack-ass-wannabe posnetkov in sem jim pač pomagal kolikor sem jim lahko
smile-1.gif

p.p.s. @Goba, kje so pa tisti posnetki s krožniki v BTCju? A ni bilo tudi tisto nekje na netu?
grin1.gif

p.p.p.s evo še ena opcija vleke, s to razliko da sem v tem primeru na drugem koncu štrika kot običajno
tongue-1.gif

https://www.facebook.com/video.php?v=301229953075&set=vb.808713075&type=3&theater

Schime

Guru
22. nov 2008
1.986
770
113
Jah dokler se kaj ne naredi je super. Za nekoga poznanega lansko leto pa se je vožnja na havbi (fantovščina) končala tragično, tko da...

I

Izbrisan uporabnik 474

To početje je daleč od mladostniške razposajenosti. Gre za debilizem, kjer je cool dokler se kaj ne naredi. Da pa so pubeci nič drugega kot AW, pa pove že dejstvo, da svoje neumnosti objavljajo...

tony

Guru
23. jul 2007
9.673
1.487
113
Svetovna, oba posnetka
cheer.gif

E30 s prekoračenim servisnim intervalom, se mi je kar malo orosilo oko
cool-1.gif

Je pa tko: kdor se ni nikol v lajfu vsaj na havbi od avta peljal, je nekaj zamudil
grin1.gif

(Je pa tudi mene ratalo mal strah, ko je tip skočil dol strehe pri premikajočem avtu
grin1.gif
)

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
ksz
To so amaterji.
evil.gif

Sem bil kot mulc v avtu sopotnik, zunaj sta se pa na vsaki strani držala po eden za okenski okvir in "surfala" v čevljih po nespluženi cesti. Tam do 70km/h je šlo.
bonk.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.814
113
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Svetovna, oba posnetka
cheer.gif

E30 s prekoračenim servisnim intervalom, se mi je kar malo orosilo oko
cool-1.gif

Je pa tko: kdor se ni nikol v lajfu vsaj na havbi od avta peljal, je nekaj zamudil
grin1.gif

(Je pa tudi mene ratalo mal strah, ko je tip skočil dol strehe pri premikajočem avtu
grin1.gif
)

Hehe, hvala hvala
grin1.gif

Drugače pa tako na splošno - da, že krajša vožnja na haubi se lahko konča zelo slabo (preverjeno v praksi pri enem drugem kolegu, ki kao nekaj v šali samo ni hotel dol s haube parkiranega vozila, voznik pa preveč trmast vseeno spelje in kasneje preveč sunkovito zabremza) ampak lej, nesreče se pač dogajajo. Nekdo je pa povsod izjemno pazljiv, preventiva laufa na polno, pazi nase ter na svoje zdravje potem ga pa meni nič tebi nič na prehodu za pešče odnese avto. Naprimer a ne. Svoje čase smo izvajali vse in še več - za nič mi ni žal, bilo je super. Tam na posnetku ko grem malce pod 90km/h z bordom in v enem trenutku cca.20cm stran od ceste bi tudi lahko zapel pa se razf00kal in po možnosti še odletel pod avto zadaj, pa so what. Najbolje, da se z ničemer bolj adrenalinskim ne ukvarjaš v življenju, zihr je zihr. Aja sej tud to ni zihr, fu.ck it than
aplauz.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.814
113
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Sem bil kot mulc v avtu sopotnik, zunaj sta se pa na vsaki strani držala po eden za okenski okvir in "surfala" v čevljih po nespluženi cesti. Tam do 70km/h je šlo.
bonk.gif

LoL, lepa. No tega pa jaz osebno nebi izvajal
grin1.gif

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ampak lej, nesreče se pač dogajajo.

ja se.... Ampak pri vožnji na havbi ali pa strehi pri 100kmh je to sirekt izivanje matilde.
Nesreča, je ko ti sunek vetra zlomi vejo nad glavo in pade na tebe....

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.068
5.650
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:

@luka51 - kakšen darwin neki, mladostniški extremizem. Imamo tako vsaj kakše štorije na zalogi za na stara leta.....
rolleyes-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.814
113
LoL kakšne povezave. Ne, takšne in drugačne štorije pridejo prav za krajšanje časa ob raznoraznih priložnostih ne pa za teženje pa pametovanje. No, v bistvu lahko tudi za to ampak to je potem odvisno od posameznika in jaz tak nisem. Ti pa itaq vidiš/slišiš/misliš marsikaj tko da...
tongue-1.gif

In enako je tudi ta video namenjen "razvedrilnemu programu" in ne dan v presojo ali se vam to zdi ok ali ne. Mi smo dali to čez in preživeli zdaj pa dalje. Pametujete lahko še marsikomu drugemu, ki danes počne resne kretenizme, ne pa zdaj tu na forumu nekaj brihtol zlivat zaradi enih mladostniških bedarij izpred 10ih let.

@Klemen_ - kako si sploh našel ta posnetek, jaz sem že popolnoma pozabil nanj, zdaj bi si ga pa nekako naložil na računalnik. Se ti (ali pa komu drugemu) kaj sanja kako bi to lahko naredil? Saj veš, da bom lahko to pokazal kakšnim otrokom pa rekel da se tako NE zapravlja prostega časa ter po nepotrebnem ogroža življenja kolegov (ki bi si jih tako ali tako na tak ali še bolj prizadet način)
grims-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.814
113
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ampak lej, nesreče se pač dogajajo.

ja se.... Ampak pri vožnji na havbi ali pa strehi pri 100kmh je to sirekt izivanje matilde.

Se strinjam ampak lej, izzivali smo, izzvali je nismo. Ti pa povem, da preden sem se vklučil v dogajanje, so šle ostalim še 3x večje bedarije po glavi tako da je to še v easy scenarij. Kar se pa definicije nesreče tiče se pa ne strinjam popolnoma - imaš namreč kakšne extremiste bungee jumping, base jumping, letenje z letalno obleko v kombinaciji z base jumpom, jadralna padala, skoki iz letal, motokros, pa še in še in še in še), ki zaradi adrenalina in vsesplošnega ali pa zgolj njim zanimivega dogajanja izvajajo bolj riskantne zadeve pa se vseeno reče, da se je zgodila nesreča, če gre kaj narobe. Tako da ja, nesreča je to "moje" in to "tvoje" samo da se pri nekaterih (mojih) lahko glede na procentualne možnosti seveda lahko prej pričakuje nesrečo kot pa da čakaš eno vejo, da ti pade na glavo. Še vedno je pa nesreča oboje.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.825
5.933
113
@Klemen_ - kako si sploh našel ta posnetek, jaz sem že popolnoma pozabil nanj, zdaj bi si ga pa nekako naložil na računalnik.
V Firefox si naloži dodatek http://netvideohunter.com/ , naloži stran, klikni na netvideohunter ikono in DL (velikost posnetka je 45 MB).

http://netvideohunter.com/pages/how-to-use

Vidim da netvideohunter lahko namestiš samo do FF v34, sem spremenil samo v install.rdf številko na 99.*
https://dl.dropboxusercontent.com/u/27837448/netvideohunter-1.16-nvh.xpi

DL na hdd in od tam dodaš v FF addon stran (drag& drop metoda).

luka51

Guru
16. avg 2007
14.408
5.685
113
vse kaj si zdaj naštel ma določene varnoste zadeve. rezervna padala, ščitniki itd itd. in do neke mere petrigaš Darwina.
100kmh na strehi v kratki majci pač neke zaščite nima in je direkt izivanje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.814
113
Citat:
Uporabnik Ytbnd pravi:
@Klemen_ - kako si sploh našel ta posnetek, jaz sem že popolnoma pozabil nanj, zdaj bi si ga pa nekako naložil na računalnik.
V Firefox si naloži dodatek http://netvideohunter.com/ , naloži stran, klikni na netvideohunter ikono in DL (velikost posnetka je 45 MB).

http://netvideohunter.com/pages/how-to-use

Hudo, najlepša hvala
zmaga.gif

@luka51 - daj no prosim ne pretiravaj, tisti ščitniki pa čelade ti res full pomagajo pri teh extremnih zadevah ja.če se razf00kaš na polno ti nič ne pomaga. Jaz osebno pa tudi s čelado ter s sčitniki nebi lezel na streho.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.068
5.650
113
Mislim da lahko obogatis/tite...sam se uno oddajo "science of stupid" morte tozt za krajo ideje
tongue-1.gif