Katerega tujega pevca oz. skupino bi radi videli?

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Od tistih, ki jih še NISEM v živo videla:

- Kamelot, Corvus Corax, Delain, Nickelback, Daughtry, Communic, Loreena McKennit, Manowar
wink-1.gif
, Unsun

Od tistih, ki sem jih ŽE videla in so čisto na vrhu wish liste za ponovitev:

- Firewind
srce-1.gif
, Type O Negative, Dark Tranquillity, Iced earth, Norther

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
The Cure definitivno, The Cranberries, Omnia, Portishead, Metallica, Rob Dougan, Big Bad Voodoo Daddy, Dropkick Murphys, Guano Apes..tole je nekak na hitro narejn kratek seznam

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
V rock'n'rollu sem videl praktično že vse, kar sem si želel.

Ostajajo samo še The Smiths, ampak kaže zelo slabo, da bi se Morrissey in Marr kdaj pobotala in spet zalaufala skupino.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.053
837
113
Queen (zaželjeno v originalni zasedbi a žal nemogoče
smile-1.gif
Tud z kakim Elton Johnom bi blo ok
Guns'n Roses ( V original zasedbi )

Akasha

Pripravnik
23. sep 2007
240
0
16
Ljubljana
Hmm..tile Kamelot...delajo samo ovinke okrog Slo na Euro turnejah (odkar stalno preverjam, če bi se pojavili kje na dosegu...)...jaz ne vem, kako da jih kdo ne privleče sem, sem dokaj prepričana, da bi bilo uspešno in nikakor prazno...
tongue-1.gif

Within Temptation so pa že bili tudi pri nas.....mislim, da predzadnjo zimo.....

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Akasha pravi:
Hmm..tile Kamelot...delajo samo ovinke okrog Slo na Euro turnejah (odkar stalno preverjam, če bi se pojavili kje na dosegu...)...jaz ne vem, kako da jih kdo ne privleče sem, sem dokaj prepričana, da bi bilo uspešno in nikakor prazno...
tongue-1.gif

Within Temptation so pa že bili tudi pri nas.....mislim, da predzadnjo zimo.....

WT so bli v Cvetličarni kake dve leti nazaj. Kamelot pa nikakor ne pridejo k nam.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
Clapton, Stones, predvsem prvi

Podpis!

Pa če dodam še Led Zeppeline in Gunse (original zasedba, vem da so sanje ampak so vsaj še vsi živi
grin1.gif
)

mistique

Guru
16. jun 2009
13.767
1.579
113
Emona / Carnium
Moji apetiti so...veliki...preveliki
smile-1.gif
)
Sade, Pearl Jam, Prince, George Michael, Iron Maiden (še 1x), Metallica (še 1x), Rage Against The Machine, Bijelo Dugme (v 80'), Rambo Amadeus (še večkrat), mogoče Amy Winehouse, Bob Dylan, The Kooks, Oasis, Rade Šerbedžija (+ Miroslav Tadiæ), AC-DC, Alice in Chains (z Layne Stanley-em), Beastie Boys, Nirvana, RHCP, Ozzy, Tina Turner and Michael Jackson...