Katerega karavana?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Na kilometre se ni za zanašat. Najbolje, da takoj narediš glavni servis in si potem kolikor toliko miren. Itak se pa približno da videt, ali so realni kilometri, al niso. Sam sem iskal Passate, vsi z "realnimi" 160k km. Nazadnje sem vzel takega z 230k km, pa je bil v notranjosti lepše ohranjen kot vsi drugi.
grin1.gif
Res pa je, da imam vse račune od novega, tako da skoraj lahko trdim, da so realni kilometri.
Kolk kilometrov so imele Crome, ki si jih gledal? Tud verjetno vse okrog magičnih 120k ane?
smile-1.gif
Kam pa si jih šel gledat?
Aja, edina stvar ki me moti pri Cromi. Zelo malo odlagalnih površin v kabini. Pa to, da ključ vedno iščem pod volanom!
grin1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Seveda, magičnih 120 (2006) in 110 (2007) ampak za letnik 2007 se mi zdi to dokaj normalno - pri takem avtu lahko računaš, da je že vsaj tri mesece "na čakanju", torej 40.000 km/letno je popolnoma OK. Skoraj dvomim, da bi šel kdo premikat za 30.000 km, čeprav nikoli ne veš.

Tudi sedanji je imel ob nakupu magičnih 123.000 - ampak po stanju in razlih listkih sodeč je bila zadeva povsem realna - in tudi sedanjih 216.000 je povsem realnih - in za tak avto tudi normalnih.

Gledal sem pa to.

Pa šlo bolj za "spoznavni večer", ker si Crome še nikoli nisem konkretno ogledal, hkrati sem si na hitro ogledal še Mazdo6 in eno Vectro - spet je šlo bolj za to, da posamičen model uvrstim ali pa izločim iz nabora, ker avtomobilov ne poznam - ni mi hobi hoditi na testne vožnje.

Nazadnje urejeno:

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Mogoče sem razvajen od Mondeotovega, ampak ko odpreš prtljažnik 159ke stopiš 2 koraka nazaj ker ne moreš verjet da je to karavan ampak bolj neki 4/5 vratni avto... Verjetno en najmanj uporabnih prtljažnikov.

Sam alfe ne itak kupiš glih trezne glave
wink-1.gif
avto je ful hud za videt.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Hud je hud, ampak najboljše glede tega avta je občutek ko gledaš sad mothafockerja ki vozi to oz. občutek da teb ni treba
grin1.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Hehe, tak ko uni ameriški pogrebni avtomobili!
grin1.gif
Sej čisto hud zgleda!

Glede Crom... tista druga je Active in nima prav veliko opreme. Ročna klima, klopi namesto sedežev (
wink-1.gif
), brez ESP/ASR, 120 konjev. Fora Crom je ravno veliko opreme za malo denarja, sam tole pa ni nič od nič.
Na tvojem mestu bi si ogledal TOLE . TOP oprema, pa ni toliko dražja. Pa še prodajalec je zelo uredu, kot sem že napisal kak post nazaj.

Glede Mazde... Sam sem jo imel v ožjem izboru, a sem potem vzel Passata. Šel sem jih več gledat, pa so ble vse rjave. Vem za probleme z blatniki (in za menjave pod garancijo), a te so ble rjave pod pokrovom motorja, tam kjer so amortizerji pripeti.
rolleyes-1.gif
Pa še utesnjeno sem se počutil notri. Izgleda pa ta na linku res zelo lepo!

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Tale na linku je polna opreme, črno usnje etc - kar prepoceni glede na opremo. Za mene (fotra) pa popolnoma neprimeren avto - morda, če me bo popadla kriza srednjih let in bom začel sinove sošolke preganjat
wink-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.042
9.684
113
Hm, tale Cromica pa res ne zgleda švoh (znotraj) in niti ni tako huda cena.
Bi se dalo preživet, ko greš do nje pač mižiš.
grin1.gif
Potem noter ti je pa itak vseeno za tiste zunaj.
A je pri ceni še kaj prostora za barantanje? Imajo ti motorji verigo ali jermen? Pri koliko se menja? Kakšna je bila cena novega vozila?
Edit: kolikor vidim je tale 150 KM
frown-1.gif
. A nimajo ti motorji ene probleme z nekimi ventili ali kaj že, kar pa ni poceni... Tam okrog 800-1000 EUR, da se zadeva poštima.

Nazadnje urejeno:

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Naš fotr je zbarantal za 500 eur + štrihanje odbijača, ki je bil odrgnjen. Pa našo staro Lantro so vzeli v zakup, ki se jo bi drugače težko znebil.
grin1.gif

Ti motorji imajo jermen. Glavni servis je pomojem na 120k. Siguren pa nisem, ker je fotr glavni servis naredil kar na 95k. Cena nove je od 20k do 28k .
So pa ti motorji eni izmed bolj zanesljivih. Probleme z ventili so imeli VAG-ovi 150 konjski 6 cilinderski motorji. Mogoče si imel to v mislih?

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz sem tudi gledal te chryslerje, pa so bili malo predragi, drugače pa črn z črnimi šipami... superca izgleda