katerega izmed teh treh?

Katerega izmed teh treh?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
iPhone, ker ima (po GSMAreni) najdaljše trajanje baterije. Specifikacije o procesorjih, ramih in megapixlih pa so samo merjenje kdo ima daljšega
tongue-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
to je tudi moje mnenje,zdaj mam s3 in sem zelo navajen androida,to me bega ... pa da bom rabil iTunes za muziko ... a radio iPhone ima?

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Mobitel nima Sony Z3/Z3 Compact? Je trenutno en vodilnih po bateriji nasploh med telefoni.

Radia pa nima in ni imel noben iPhone.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
huh,to pa ni gut,ker radio kar precej poslušam.pol bo Android.zakaj sony pred Samsungom?baterija? ker Samsunga sem navajen...

amacar

Majstr
29. apr 2010
4.174
490
83
Samsung s6 tudi nima fm radia. Če imaš ok paket in ok signal lahko uporabljaš tudi spletni predvajalnik.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
Ne sme bit preko podatkov. kak se nima radia?a nimajo tega vsi Androidi?a HTC ima?kaj pa sony?

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.870
694
113
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
Ne sme bit preko podatkov. kak se nima radia?a nimajo tega vsi Androidi?a HTC ima?kaj pa sony?

Nimajo vsi vsega. Poglej si na gsmarena za konkretni telefon, pa boš videl ali ima FM radio ali ne.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
huh,to pa ni gut,ker radio kar precej poslušam.pol bo Android.zakaj sony pred Samsungom?baterija? ker Samsunga sem navajen...

Zaradi baterije ja. No vsaj meni gre to na živce najbolj pri vseh teh quad/octa 8GB RAM telefonih, ko so itak vsi totalni overkill.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:

Sem vzel Z3C, ko je prišel na trg. Od takrat nimam več potrebe po menjavi. Dobra baterija, zanesljivo delovanje, aplikacije delujejo kot je treba. Sploh originalno nameščene od Sonya. Če danes pogledam ponudbo na trgu, bi se ponovno odločal med Z3 in Z3c. Pred tem sem uporabljal boljše modele Samsungov, japkov, BB, Nokij. Enostavno, zadeva je vedno vsemu kos, celo vodi.

Lp
Mpix

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
394
83
Potem pa sploh ni dileme, zakaj bi vzel neke gare, če imaš lahko ifon??

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.088
3.592
113
41
Lj
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Če nima FM radia. Jaz sem sicer naročil Samsung S6 in ga bom probaval kak mesec, ampak če bo baterija zelo slaba ali pa da me bo kaj drugega motilo bom nato prodal in prav tako nabavil Z3 Compact (prej sem imel Xperia Z Ultra), iz Nemčije ga dobiš že za 350€.

Samsung S6 sem izbral izključno zaradi malo bolj solidnega dizajna in uporabljenih materialov, čitalca prstnih odtisov ter malo večjega zaslona. No pa seveda izvrstne kamere, čeprav je na Z3 20Mpix kamera, ni primerjave v kvaliteti. Tudi mene sicer na S6 moti, da ni FM radia, res da ga poslušam enkrat na mesec mogoče ampak vseeno. In če bi kupoval telefon brez vezave bi vsekakor izbral Z3 Compact, ker je cena 350€ za Z3C ter nekje 650€ za S6, tukaj je skoraj 2x razlika. Ampak trenutno ima S6 dobro ceno na Telekomu/Simobilu za določene pakete in se ga dobi 200-250€ ceneje kot v Nemčiji, medtem ko Z3C z vezavo ni veliko cenejši, tam 50-100€, odvisno od operaterja.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
cena nima veze zame. radio rabim,po drugi strani pa mi je Samsung večja makina ... iPhone je pa baje itak rolls Royce.

netko

Guru
25. jul 2007
6.976
2.264
113
vsem ki so pohvalili sonya se tudi sam pridružujem... v času kopovanja sem testiral kar nekaj aparatov samsung je takoj odpadel... tale njihov android sploh ni več android oz imajo toliko dreka, da sem jih takoj odpisal.
in še enkrat z3c je meni najbolj na kožo pisan telefon v zadnjih letih, pa sem uporabljal marsikaj in kupoval ravno tako brez omejitev. edini jabuk ki bi prišel meni v poštev je 5s ker 6ka mi je resnično obupna. Ja in kot ste verjetno ugotovili mi na pamet ne pade da bom televizijo po žepih vlačil

tobacco

Pripravnik
3. okt 2007
118
11
18
Pozdrav.
Podpis pod tvoj post. Prav zaradi vseh dejstev, si lastim 5s. Če pa že androida, pa definitivno Z3C ali pa tudi Z1C.
lp

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Moj 5S je postal neodziven z vsemi verzijami iOS 8, aplikacije so se dnevno sesuvale. Tudi sam OS mi je postal preveč omejen. Imel bi Note 4 zaradi uporabnosti in solidne izdelave, pa imam slabe izkušnje s Samsungi. Slabe in pozne nadgradnje OS, zatikanje Touchwiza, precej hardverskih napak na službenih aparatih številnih sodelavcev. Res je, da je Samsugov na trgu mnogo več, kot ostalih aparatov in je posledično več tudi okvar, pa vendar... Še najbolj sem bil zadovoljen z S4 in Note 2.
Sony serije Z je prav dolgočasen, vse deluje, nadgradnje delujejo, popravki pridejo, fotografije so dobre, če upoštevaš navodila in veš kaj počneš, problemov z markerji za vlagoin kondenz ob 'športni' uporabi ni, dež med tekom in kolesarjenjem ni ovira, gps nima težav, z wifi omrežji se razume mnogo bolje, kot konkurenca, signal omrežja v raznih kleteh je nadpovprečen, slovenska tipkovnica z ločenimi šumniki je, tipka za kamero je, baterija zdrži dolgo, varčevanje baterije stamina deluje dobro, vidljivost displeja na soncu je vrhunska, sistem ne zmrzuje... Prav neugodno, če želiš menjat telefon, pa za to nimaš dobrega razloga...

Aja, ne delam pri Sonyu. Sem samo zadovoljen zahteven uporabnik.

Lp
Mpix

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:

Če nima FM radia. Jaz sem sicer naročil Samsung S6 in ga bom probaval kak mesec, ampak če bo baterija zelo slaba ali pa da me bo kaj drugega motilo bom nato prodal in prav tako nabavil Z3 Compact (prej sem imel Xperia Z Ultra), iz Nemčije ga dobiš že za 350€.

Samsung S6 sem izbral izključno zaradi malo bolj solidnega dizajna in uporabljenih materialov, čitalca prstnih odtisov ter malo večjega zaslona. No pa seveda izvrstne kamere, čeprav je na Z3 20Mpix kamera, ni primerjave v kvaliteti. Tudi mene sicer na S6 moti, da ni FM radia, res da ga poslušam enkrat na mesec mogoče ampak vseeno. In če bi kupoval telefon brez vezave bi vsekakor izbral Z3 Compact, ker je cena 350€ za Z3C ter nekje 650€ za S6, tukaj je skoraj 2x razlika. Ampak trenutno ima S6 dobro ceno na Telekomu/Simobilu za določene pakete in se ga dobi 200-250€ ceneje kot v Nemčiji, medtem ko Z3C z vezavo ni veliko cenejši, tam 50-100€, odvisno od operaterja.

Z Ultra dobiš v prosti prodaji za 310, v BTCju. Najbrž nemška, nekaj časa že uradano updejtna na lepo delujoči Lollipop. Še vedno dober phablet.