Papež okrcal 8888

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Ja bil je. Namreč članek na 24ur je preveden iz linka, ki sem ga dal.
No dej, prevedi, kaj je rekel drugega kot to, da je verjetno bolje bit ateist, kot dvoličen katolik.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Ja bil je. Namreč članek na 24ur je preveden iz linka, ki sem ga dal.
No dej, prevedi, kaj je rekel drugega kot to, da je verjetno bolje bit ateist, kot dvoličen katolik.

Se ne splača, tako ali tako boš tupil svoje. Ta tema se je itak izrodila že po parih postih.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Original naslova: Pope suggests 'better to be atheist than hypocritical Catholic'

Google translate: Papež predlaga "bolje, da je ateist, kot hinavsko katoliškim"

Google translate članka:
Papež Frančišek dal eno kritiko nekaterih članov lastne Cerkve v četrtek, kar kaže, da je bolje, da je ateist, ki ni eden od "mnogih" katolikov, ki je dejal voditi hinavski dvojno življenje.

V improviziranih pripombe v pridigo svojega zasebnega jutranji maši v stalnega prebivališča, je dejal: "To je škandal povedati eno in ne drugo, da je dvojno življenje.".

"Obstajajo tisti, ki pravijo:" Jaz sem zelo katoliška, vedno sem šel k maši, sem sodijo v to in to društvo "," vodja-član milijard 1.2 Rimskokatoliška cerkev omenjeno, glede na Vatican Radio prepis.

Dejal je, da bi nekateri od teh ljudi tudi rekli ' "moje življenje ni kristjan, jaz ne plačam delavcem primerne plače, sem izkoriščajo ljudi, jaz umazan posel, sem pranje denarja, (vodim) dvojno življenje". "

"Obstaja veliko katoličanov, ki so, kot je ta, in ki jih povzročajo škandal," je dejal. "Kolikokrat smo že vsi slišali ljudje pravijo," če je oseba, ki je katolik, je bolje, da je ateist '. "

Ker je bil izvoljen leta 2013, je Francis večkrat povedal katoličanov, tako duhovniki in laiki, to, kar je njihova vera pridiga.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
In, kaj dosti razlike od članka na 24 ur ni. Zdej, lohk se sprenevedaš kolikor hočeš, tako je.

Nazadnje urejeno:

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
No kaj sm reku, google je prevedu bolj kot ti.
Sej jest ti nisem še nič prevajal, jest sem tebe vprašal, kaj je po tvoje rekel, pa nočeš povedat. Klasika.

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Sej ti ni blo treba. Ti misliš, da je tako kot je v članku na 24ur. Torej narobe.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Citat:
Uporabnik wd40 pravi:
Nop, niti med vrsticami se ne da tiste izjave razumet tako kot je napisana.

citat
Citat:
"There are many Catholics who are like this and they cause scandal," he said. "How many times have we all heard people say 'if that person is a Catholic, it is better to be an atheist'."

Če je to izvirni povzetek potem je prevod: Veliko je katolikov ki so enaki kot to (ti) in povzročajo škandale, je rekel. Kolikokrat mi vsi slišimo ljudi, ki govorijo, če je taka oseba katolik, je bolje biti ateist .

Zdaj pa kreg dalje!
cool-1.gif

Nazadnje urejeno:

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Ti ni sumljivo, da si edini "poseben", ki misli, da je papež rekel to, kar sem citiral v drugem postu?

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Še četrtič. Kaj je papež rekel po tvoje? Boš normalno debatiral, al se boš še naprej sprenevedal?

Nazadnje urejeno:

wd40

Guru
10. dec 2007
2.874
797
113
Počas mi greš s svojo neumnostjo že na k. Na začetku je blo še zabavno...

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Men greš ti že od začetka na jetra. Na vsak način se pa seveda izogibaš odgovoru na zelo enostavno vprašanje in sicer, kaj je papež po tvojem rekel. Je pa to precej logično vprašanje, ki sledi trditvi "Papež ni tega rekel."

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
In oglasili so se zaenkrat sami taki, ki pašejo v kontekst papeževega sporočila..vsi zatrjujejo, da tega ni rekel direkt. Pa kaj? sporočilo je jasno, zgleda, da so se nekateri našli v njem.
smile-1.gif

Se en dvorni norcek. Ce bi prebral vsaj kaksno knjigo na mesec v anglescini bi razumel sporocilo. Tako pa vidim, da je tudi tukaj znanje jezikov na katastrofalni ravni. Pomembno, da znamo srbohrvascino potem se nam pa jebe, ane? Lutke.
Anglescino pa furamo na ravni petosolcev osnovne sole. Hehe.

Cogito ergo communist non sum
priden.gif

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.987
9.531
113
Priceless. Lepo se kažete fanatiki. Pol se pa vlači otroke k verouku in se krega vsako nedeljo popoldne, kdo je na vrsti, da zvleče otroke k maši. Tko da ja, bolje bit ateist, kot hinavski katolik. Slednjih je v Sloveniji vsaj dve tretjini.

Nazadnje urejeno: