Hvala za poročilo.Citat:
Uporabnik _jfk_ pravi:
Mi smo bili 5 dni v termah Paradiso, sicer v začetku julija.
Med tednom ni bilo gneče, za vikend pa je veliko dnevnih kopalcev.
Smo se pa kopali tam tudi včeraj, pa je bila kar gužva, samo še vseeno čisto znosno.
Ker nas je pet, smo dobili ta veliko sobo, kjer je dovolj prostora. V restavraciji so bili zelo prijazni, smo rajši hodili na kosilo kot na večerjo, no tudi ostali zaposleni zelo ustrežljivi.
Tudi bazene vsako jutro res počistijo, kar temeljito.Ni primerjave s kakimi Čateškimi
V glavnem, še bomo šli.
Citat:
Uporabnik retro pravi:
SAM BI PRIPOROČAL KOPALIŠČE BLIZU MEJE S SLOVENIJO IN SICER LENTI, SMO BILI ŽE VEČKRAT TAM IN LAHKO POVEM SAMO POHVALNO , SO TUDI UREJENE IN NEKAJ NA NOVO ZGRAJENIH KOPALNIH POVRŠIN TAKO DA ..
http://www.lentifurdo.hu/arlista?setlang=slo
1900,00 forintov je celodnevna vstopnica za odrasle to je po sedanjem menjalnem tečaju 6 eurov , če najdete kje ceneje ?
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:
SAM BI PRIPOROČAL KOPALIŠČE BLIZU MEJE S SLOVENIJO IN SICER LENTI, SMO BILI ŽE VEČKRAT TAM IN LAHKO POVEM SAMO POHVALNO , SO TUDI UREJENE IN NEKAJ NA NOVO ZGRAJENIH KOPALNIH POVRŠIN TAKO DA ..
1900,00 forintov je celodnevna vstopnica za odrasle to je po sedanjem menjalnem tečaju 6 eurov , če najdete kje ceneje ?
Da malo obudim..
Bom šel to v Lenti enkrat prečekirat ,sem večkrat v termah Lendava kjer meni in mojim zelo ugaja...Apartma s polpenzionom pa je to to.
Konec avgusta že imam rezerviranih pet dni...
Da se vrnem v terme Lenti. Pa ima kdo v živo izkušnjo kako je s sporazumevanjem ?? Znajo kaj Slovensko ,Hrvaško ,Angleško...? Madžarsko pa res nimam pojma... Če slučajno vzamem kakšnih par dni ,da vsaj veš kaj boš jedel ,pil....
Tam v ceniku piše da je karta 2200 forintov ?? Od kje podatek 1900 forintov ??
Denar,gotovina strogo forinti ali tudi evro gre ??
Hvala.
Citat:
Uporabnik _jfk_ pravi:
Smo se pa kopali tam tudi včeraj, pa je bila kar gužva, samo še vseeno čisto znosno.
Ker nas je pet, smo dobili ta veliko sobo, kjer je dovolj prostora. V restavraciji so bili zelo prijazni, smo rajši hodili na kosilo kot na večerjo, no tudi ostali zaposleni zelo ustrežljivi.
Tudi bazene vsako jutro res počistijo, kar temeljito.Ni primerjave s kakimi Čateškimi
V glavnem, še bomo šli.
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik _jfk_ pravi:
V glavnem, še bomo šli.
kaj pa hrana v hotelu?
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik mercedes pravi:
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Da malo obudim..
Bom šel to v Lenti enkrat prečekirat ,sem večkrat v termah Lendava kjer meni in mojim zelo ugaja...Apartma s polpenzionom pa je to to.
Konec avgusta že imam rezerviranih pet dni...
Da se vrnem v terme Lenti. Pa ima kdo v živo izkušnjo kako je s sporazumevanjem ?? Znajo kaj Slovensko ,Hrvaško ,Angleško...? Madžarsko pa res nimam pojma... Če slučajno vzamem kakšnih par dni ,da vsaj veš kaj boš jedel ,pil....
Tam v ceniku piše da je karta 2200 forintov ?? Od kje podatek 1900 forintov ??
Denar,gotovina strogo forinti ali tudi evro gre ??
Hvala.
sm bil 2 tedna nazaj v Hevizu in na Blatnem jezeru...
skor noben ne govori angleško razen v hoteluraje nemško
eurov noben ne sprejema, niti LIDL, menjaj v njihovo valuto ali pa uporabljaj kartice
Citat:
Uporabnik Dante pravi:
Menjalni tečaj: 1 eur= 270 ft
Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Da malo obudim tole temo: katere toplice priporočate sedaj v avgustu za 3-4 dni, dve odrasli osebi in dva majhna otroka?
Ne bi rad prevelike gužve na bazenih, raje gledam kaj manjšega.
Po priporočilih gledam Moravske toplice, hotel Vivat ali Termal: prvi je odmaknjen od Term 3000, vendar ima svoje bazene, drugi je blizu Term 3000. Iz starih postov vsi hvalite Vivat - je še tako kvaliteten?
Pa terme Paradiso so mi tudi zanimive, manjši hotel, bazenov čisto zadosti.
Dal bi pa nekje tam do 250-300 € max. za bivanje za 2 noči / 3 dni za celo familijo (otroka imata po večini v precej hotelih zastonj bivanje).
Nič zato, šli smo v Paradiso, 3 nočitve, bilo je noro dobro. Ujeli smo sončno vreme, samo toplice pa, kaj naj rečem, zame samo v presežkih: sobe nove, lepe in vse obrnjene na bazene, hrana in ambient restavracije super (imeli smo polpenzion, zajtrk in večerjo), cene v vseh hotelskih barih in restavracijah zelo ugodne (sem celo življenje navajen ljubljanskih cen), bazeni, tobogani in ležalniki vse čisto, da o sami prijaznosti hotelskega osebja niti ne začnem pisat. Je namreč toliko enih kul detajlov, da lahko spišem posebej še en sestavek glede tega kako je vse dobro urejeno in koliko pozornosti namenjajo gostom.Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
vem, da je pozno.... morda za naslednjič...
vivat ok, ampak naša triletnica je skoz javkala, da bi ona imela rada tobogan. Iz tega vidika je bolje hotel termal in kopanje v termah 3000.