katere AAA rechargeble

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.621
208
63
Kranj
bajkman je linke dal...sem pa mislil, da jih ima cool-pc po 1.5, imajo jih po 2.7€

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
kaj niso eneloopke po 1,5€ na kos pri nas? pa vsaj veš kaj imaš?
Po tej ceni jih takoj nabavim ene 50kom (x4 v paketu)
evil.gif

Bajkman

Majstr
23. jun 2010
3.706
157
63
V jeseni so imeli 2. generacijo, sedaj možno, da imajo že 3. Zakaj jim ne bi poslal email in vprašal? Poleg pripiši, da te zanima tudi oznaka - po oznaki pa bomo vedeli, katera generacija je.

LP

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
Sem v temi o svetilkah vprašal katero svetilko naj kupim, tu pa bi še za baterije AA vprašal. Doma imam ta polnilec , katere baterije naj kupim, da jih lahko polnim s tem polnilcem, če je spoh ok polnilec to. Ali naj raje vse nabavim novo?

Baterije, ki so bile priložene polnilcu se ne dajo več napolnit.

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Zapomni si za vedno: s hitrim polnilcem,kot je ta ki ga imaš ti,baterijo dobesedno UNIČIŠ! Hitri polnilec je namenjen samo za občasno polnjenje baterij v res nujnih primerih,ko ni druge možnosti,najbolje pa da se sploh izogibaš polnjenju s tem polnilcem. Ni čudno,da se tistih priloženih baterij ne da več napolniti,ker so se pri polnjeju s tem polnilcem trajno poškodovale.
Dobri polnilci so počasni polnilci,taki ki vsako baterijo posebej najprej do konca spraznijo (s tem odpraviš spominski efekt),potem pa polnijo 10 ur ali več! Sploh ne razmišljaj in si kupi Voltcraft IPC-1L in še kak dodaten komplet (ali dva) low-selfdischarge baterij. Vse moje baterije so v vrhunski kondiciji,odkar jih polnim s tem polnilcem...

22. jul 2007
13.394
1.649
113
124
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
Sem v temi o svetilkah vprašal katero svetilko naj kupim, tu pa bi še za baterije AA vprašal. Doma imam ta polnilec , katere baterije naj kupim, da jih lahko polnim s tem polnilcem, če je spoh ok polnilec to. Ali naj raje vse nabavim novo?

Baterije, ki so bile priložene polnilcu se ne dajo več napolnit.
Ta polnilec stran vrž in nabavi ipc-1l, tako kot ti je svetoval, ga imam sam in ne zamenjam za nič drugega.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
Ali mi lahko poveš razliko med tem polnilcem
Sem videl sedaj da sta enaka. Samo zakaj je pa takšna razlika v ceni?

Nazadnje urejeno:

SHARK1

Globus
3. okt 2012
3.643
2
36
Ja enaka sta,ti piše tudi v opisu poleg izdelka:
"Also known as the IPC-1L (conrad), La Crosse BC-700 and Accupower IQ-128"
Zakaj razlika v ceni? Nimam pojma,vprašaj za hec na Conrad zakaj imajo toliko dražjega. Kupi pač tam,kjer te bo prišlo ceneje...

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
Sedaj pa gledam še te polnilce Pa bi lahko polnil vse akomulatorje. Gledam malo za svetilkami, pa jih ima veliko litijeve 18650 accu.

Ali se splača tako ali je bolje, če je ločeno za lithium polnilec