katera torba za prvošolčka-roler varianta ali ne?

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Tisti, ki ste tamalim nabavili torbo, ki ima tudi roler; so tamali sploh to uporabljali
confused-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
vrjetno kak ga naučiš:)
sem jih pa videl kr nekaj, ki to vlečejo za sabo in se mi zdi velik boljš to, kot pa pretežki nahrbtniki in kmalu bo postal frajer in ga nosil na eni rami:)
Samo ta na sliki ima nekam skup koleščke, se bojim, da se bo prevračal. Videl sem tudi take, ki imajo koleščke od rolerjev in so v širini torbe.

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Prvošolčke moraš itak vsak dan vozit iz in v šolo, večino stvari puščajo kar v šoli, tko da pomoje koleščkov ne rabi.
Največ kar naš prinese s šole je mapa in kak učbenik ali dva.
lp

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Sprašujem se tudi, če sploh te klasične torbe za ca. 60-100 + pridejo v poštev, če skoraj nič ne nosijo domov?

Kaj ste pa vi kaj nabavili, dajte nalimajte kakšne linke
smile-1.gif

Mali bi rad Super Mario torbo ampak kakšne kvalitetne ne najdem, samo kitajski šmorn vseposod.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Kup eno torbo za na hrbet, ki ma dobro oblazinjene naramnice in to je to. Meni se zdijo te na koleščke blazno nepraktično in ovirajo otroka pri gibanju ... pa še dostikrat se kakšen kamenček zatakne ali se torba prevrne ipd in je brezveze matrat otroka s tem, da skoz nekaj za sabo vleče. Niso več tisti časi, ko smo mi v 1. razredu nosil 5-kilsko torbo, zdej otroci rabijo veliko manj, stvari puščajo v šoli, kot je že nekdo omenil itak še ne hodi sam v šolo, tako da mu kupi eno priročno torbo za na hrbet, ki ga ne bo ovirala in se bo lahko brez skrbi gibal.
lp

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Torba od otroka se pusti med tednom v šoli samo ob vikendih jo prinese domov.

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Se strinjam ja, ena z dobrimi podloženimi naramnicami in hrbtom. Pa ne prevelika, da jo lahko v primeru, da jo pustijo v šoli stlači v omarico in da ni torba večja od njega
smile-1.gif

Logistik, nevem kako je pri vas, samo pri nas jo nosi domov, saj imajo bolj kot ne vsak dan domačo nalogo. Je pa res, da je bolj prazna kot polna, tko da res ni sile. Mapa za obvestila, risbice, peresnica, in kakšen zvezek, delavni zvezek in je to to.
Avtorju tema pa, saj imaš še čas..konc poletja je itak največ ponudbe po trgovinah
cool-1.gif