TomTom GO Expert je plačljiv in v redu zadeva. Glede prometnih informacij je po mojih izkušnjah že leta najboljša. Imajo tudi brezplačni TomTom Maps&Traffic.
AMPAK - v zadnjem času so res asi nad asi. Že s spremembo imen so med uporabniki povzročili hudo zmedo. Za nameček je brezplačna (to je bivši AmiGO) prenovljena (kar samo po sebi ni slabo), ampak je polna ščurkov in ima manj funkcionalnosti. Sam sem jo vrgel dol in uporabljam samo še plačljivo.
Žal pa tudi pri plačljivi nekaj (bolj kot ne drobnih, vendar nadležnih) stvari že leta ne popravijo.
Sama navigacija in prometne informacije so pa zakon.
AMPAK - v zadnjem času so res asi nad asi. Že s spremembo imen so med uporabniki povzročili hudo zmedo. Za nameček je brezplačna (to je bivši AmiGO) prenovljena (kar samo po sebi ni slabo), ampak je polna ščurkov in ima manj funkcionalnosti. Sam sem jo vrgel dol in uporabljam samo še plačljivo.
Žal pa tudi pri plačljivi nekaj (bolj kot ne drobnih, vendar nadležnih) stvari že leta ne popravijo.
Sama navigacija in prometne informacije so pa zakon.

LOL toliko časa ga nisem uporabljal, da sploh nisem vedel, da ga vmes ni bilo. Čeprav jaz mislim, da sem ga moral takrat pred leti plačati, tako da mogoče v mojem primeru ga niso odstranili vmes 
Vse kar vem za Waze je, da ga je kupil Google, a da še vedno uporablja svoje algoritme za ugotavljanje situacij na cestah ter tko kot si ti napisal najbrž se res zanaša na podatke ostalih uporabnikov. Ker sem opazil, da v kakšni baltski državi, kjer vsi uporabljajo Waze dejansko odlično dela in ti daje top opozorila. Ampak dvomim, da imajo pri nas toliko uporabnikov
). Samo da se ne spomnim več, kako dobro se je obnesla, so bile nekatere omejitve pri iskanju, mislim da tudi v CarPlay načinu nisem mogu javljati dogodkov na cesti. Morda poskusim spet