Katera banka za podjetje

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.577
384
83
35
Zaradi odnosa po enem letu zapuščam OTP. Kje imate drugi račun za d.o.o. Zanimiva mi je Primorska hranilnica, dobiš za 18,99€/mesečno 25 nalogov. A ZPS pa ni naredil raziskave za poslovne uporabnike, samo za fizične?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.577
384
83
35
Ja sem ze vajen, da neke pomoci in raziskav za podjetnike v nasi drzavi ni. Kje mas pa ti poslovni racun odprt?

Jabe

Guru
1. okt 2007
15.392
7.792
113
Ja sem ze vajen, da neke pomoci in raziskav za podjetnike v nasi drzavi ni. Kje mas pa ti poslovni racun odprt?

Zato, ker tudi pogoji niso ravno uniformni vsevprek... Odvisno od firme. Kaj ces potem primerjati. Od banke do banke, kaj je se mozno poleg tega, kar je na spletu in kaj sploh rabiš in potem, *ebiga, excel tabelca...

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
16.151
8.986
113
Se en disclaimer… meni pri banki ni pomembno koliko so stroski nakazil, prilivov itd… mene zanima kak je support ko rabis projektna financiranja, ko je treba kaj na hitro resit itd… in tezko bi kdorkoli resne primerjave delal ker so to verjetno res “odnosi” ki so od stranke do stranke in od banke do banke drugacni

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.577
384
83
35
Delno imas prav, strosek ni glavno vodlio, ga pa mores gledat kot dober gospodar. Supporta pa ni bilo ne na Intesi, še manj na OTPju, to je pa res nečloveški odnos. No, kje ste pa zadovoljni? Bom tako vprasal.