Katera 46 ali 50-ka?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
da ne boš presenečen kot sem bil jst:)
imam v steni signal od kabelske, če prov je kao odklopljena ker imamo T2 tv:))
sedaj je oboje vštekano v tv, kr tko za backup:))

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
No dej majstr ti men povej kolk porabi led kolk pa plazma? In kolk toplote katera odda? Vem kaj naredi en človek, en komp in en mali lcd v eni sobi. Savno. In zato ne bi rad imel še dodatnega kamina doma.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Haha. Kul, važno, da ne dobivaš to kje med položnicami.
grin1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.126
3.866
113
Si kaj sprobal tudi snemanje na zunanjo USB HDD enoto? Dela kot je treba (npr. da samo stisnem pavzo in potem gledam naprej, vnaprejšnja nastavitev direktno na EPG-ju?....)? Kakšen je vmesnik? Ker razmišljam o menjavi tv samo zaradi tega ker mi je snemalnik že 2x crknil in je ta panasonic, ki si ga ti kupil v ožji izbiri.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Nisem še sprobal, ker nimam TV signala. Priklopijo mi 13.12. do takrat pa bom probal usposobiti DVB-T ali kabelsko. Javim danes zvečer.

Sem pa slišal, da je neka fora, da preden začne snemat ti formatira USB napravo v nek svoj format, pa potem začne snemat. Tako da ni ravno, da priklopiš ne 1TB disk, na katerem imaš en kup osebnih stvari..., ker ti jih pobriše. Vsaj tako mi je prodajalec povedal.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Ja dela vse. Lahko stisneš pavzo, stisneš snemanje pa snema do konca oddaje po EPG. Lahko si na EPG nastaviš, kaj naj snema. Lahko ugasneš TV pa vseeno snema. Ti pa formatira disk v svoj format, ki ti ga nikjer drugje ne prepozna potem. Možno da obstajajo hacki, samo jih nisem iskal.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Dej ti men povej se neki. Dam mu nov, frisen disk 500gb, tera, whatever. Gor nabutam mkv-je, fotke itd. A jih bo prebavil al ne? Skupaj z subtitli? Vse v primeru, da me snemanje ne gane. Ker če ga v vsakem primeru sformatira potem sploh ne moreš naložit svojih filmov gor, ker pa pol comp ne prepozna diska. Ali se motim? No skratka, res me zanima kaj je s to multimedijo? Al pa da gre vsaj čez ključek zadeva skoz. Res ne bi kupoval še raznih kišt in playerjev.

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Bo prebavil. Ne bo formatiral če ne želiš snemati. Subtitlov ne bo, vsaj kar sem jih jaz probal jih ni prebavil. Formatira zgolj in samo če želiš uporabljati snemanje.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ma nej grejo nekam. 2011 pa ena solidna tv ne prebavi tega. Pri vsaki znamki neki ne gre skoz razen verjetno če kupiš tv za 3k. A je probal kdo spreminjat kodiranje podnapisov oz. je kaj raziskoval zakaj ne oz. je kakšna finta?

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.128
12
38
Ja, baje naj bi LG pa samsung podpirala praktično vse. NI mi jasno, a je tak problem narest eno klinčevo podporo. Jurja daš za tv in n prebavi ene txt datoteke.
bonk.gif

Ker če skočim na omenjeni firmi sem na LED tv-ju, vseeno me mika tale panasonic, v bistvu me pride še isto ali cenejš. Pa še vedno kolebam med 42 in 46, samsung pa nima 42.
uf-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.411
3.803
113
davorinm.wordpress.com
Za moje pojme itak bolje imeti lepo ločeno TV in predvajalnik.

Tako kot je fotoaparat v mobitelu slabši od namenskega digitalca...je predvajalnik v TV slabši od namenskega predvajalnika...

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.523
425
83
Ločeno je treba met. PC pa kot univerzalni predvajalnik za filme, glasbo, TV, "alter",....