Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
A si probal ti disk usposobit? Ker če že kupujem naj zadeva dela in predvaja mkv fajle tud 1080 in to z diska, ne bi se rad prevec drkal s ključki. Mater mast, čist preveč podatkov pa nobenga cajta.
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Sony HX 720 je top za ta denar; 256 segmentni micro dimming. Konkurenca lahko samo sanja....
Pa še zgleda svetovno!:
Žal se TVeji prodajajo, kot maček v žaklju. Začne se pri proizvajalcih, ki dobre lastnosti oglašajo na velko, pomanjkljivosti in tisto kar naj bi bilo moteče pa skrivajo. Enako se dogaja s trgovci, ki jim je glavni cilj, da se najprej rešijo slabše robe. Vsaj na forumu bi človek pričakoval medsebojno pomoč. Toda tudi tu so zelo različni svetovalci. Nekdo ti bo svetoval, da kupi dolečen TV,Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
backlight bleed, ja. Na moji d6770 je zelo izrazit. Razmisljam da bi ga reklamiral, sam bo pomojem z drugim podobno...vsaj po prebranem na forumu. Zanimivo da tega noben na forumu ne omenja pa je motece za popi*dit.
LP
Citat:
Uporabnik bpfc pravi:
Če poznaš te modele, ki imajo takšne in drugačne težave, potem jih posreduj in boš marsikomu pomagal pri nakupu TV.Citat:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Citat:
Uporabnik alfist555 pravi:
Pri samsung LED/LCD TVjih poglej na testnemu ce so slucajno vogali ekrana presvetljeni. Pri crnih/temnih slikah se na vogalih pojavljajo bele lise (ghost). Sam to kolikor sem bral je tezava LED TVjev.
LP
Ghost? Mislis backlight bleed? Klasicen problem TV z LED osvetlitvijo samo po vogalih... Sem bral, da je to problem D8000, zato pa sprasujem kako je v praksi..
So modeli, ki imajo to težavo, so modeli, ki imajo poleg tega še kaj drugega ( pa so dražji ) in so modeli, ki nimajo teh težav.
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
A si probal ti disk usposobit? Ker če že kupujem naj zadeva dela in predvaja mkv fajle tud 1080 in to z diska, ne bi se rad prevec drkal s ključki. Mater mast, čist preveč podatkov pa nobenga cajta.
Saj imam 3D špegle na nosu. Spletni vedeži trdijo da so panasonicova temnejša od večine sončnih.Citat:
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Kak naj to črnino vidim na svoji zanič plazmi? Kot berem ni črna niti če jo izklopim.
Sončna očala si daj gor.