Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Tale tvoje primerjava je tako butasta kot naslednja:Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi: se ti zdi, da otrok rabi telefon do pubertete oz. 14 leta?
Če je dovolj star, da sam hodi v šolo in domov (kar je kerpko pred 14 letom), je dovlj star tudi, da ima telefon.
"Če je dovolj stara, da ima menstruacijo, je tudi dovolj stara, da sexa".
Noben ni rekel, da ni neka olajšava za take stvari. Potem takem je dober navadna cigla, ala 3310 (tega še uničit ne bo moglaCitat:
Uporabnik AIDS pravi:
Potem je pa od otroka do otroka različno. Moja mala ima 10 let in že pol leta skrbno čuva Huawei ideos X5, telefon nima ene praske nikjer...in res ne vidim razloga zakaj otrok naj ne bi imel mobilnega telefona...
Gre s prijatelji ven na dvorišče, pokličeš, mala pridi domov in to je to...ali je bolj "pametno" žvižgat čez balkon in se dret kot zmešan...muujooo koosiilooo, :-/
Citat:
Uporabnik AIDS pravi:
Tako je
mulc res ne potrebuje iphone5, GS3, ipd.. čeprav vidim imajo tudi to otroci v petem razredu osnovne šole :-/ [/quote
http://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B008QBC904/ref=redir_mdp_mobile?qid=1360305281&ref_=sr_1_1&sr=8-1
To verjetno nisi meni odgovarjal?Citat:
Uporabnik damo pravi:
Naši dve (11 in 13 let) imata Prestigio 3500 in sta po dobrih dveh mesecih še kar zadovoljni. Vsakoprosto minuto izkoristita za nabijanje igric.
S tem se jaz nebi hvalil - zamislil bi se, kaj delam iz svojih otrok. Pa brez zamere.
Citat:
Uporabnik JosipBrozotroke po eni strani forsiramo na vseh področjih, po drugi strani jih pa imamo zavite v vato in skrb za ukvarjanje z njimi prepuščamo šoli in zabavni elektroniki.