Citat:
Uporabnik john pravi:
Kater telefon kupiti za otroka starega 10let
Cena do 100eur
Rabi pa samo za klicanje in igranje igric. Fino bi bilo da se lahko naloži kakšne dodatne igrice.
LP
Citat:
Uporabnik john pravi:
to je za 10 let starega otroka. Kaj mu bo iphone ali galaxy.
Neka jajčka za 100eur. Mogoče z symbian podporo
Citat:
Uporabnik john pravi:
Cena do 100eur
Rabi pa samo za klicanje in igranje igric. Fino bi bilo da se lahko naloži kakšne dodatne igrice.
LP
Citat:
Uporabnik Starck pravi:
Kaj za xxx rabi otrok 10 let star telefon? Za igrice??? Raje se ukvarjat z njim...... Pa folku se je res utrgalo.
Če že moraš zadovokjiti motnjo nadzora pa vzemi najcenejši "mobi" paket pa mir v hiši.... Le kam gre ta svet!
Sem se že bal, da sem samo jaz nenormalenCitat:
Uporabnik Starck pravi:
Citat:
Uporabnik john pravi:
Cena do 100eur
LP
Kaj za xxx rabi otrok 10 let star telefon? Za igrice??? Raje se ukvarjat z njim...... Pa folku se je res utrgalo.
Če že moraš zadovokjiti motnjo nadzora pa vzemi najcenejši "mobi" paket pa mir v hiši.... Le kam gre ta svet!
Citat:
Uporabnik Dacho pravi:
Ja itak, pred cca. 15 leti se je pisalo 1998, ko sem zaključeval Vegovo, pa ne vem če je imelo 20% sošolcev mobija. Morda sem kakega pozabil, a vsekakor to ni bilo tako prosto dostopno... pa smo bili polnoletni. Vi ste pa kar vsi pri 10tih imeli mobitele? Kapo dol fantje, očitno ste otroci elite. Jaz sem ga kupil še konec tistega leta (ali je bil začetek 1999), ko sem bil že na FRI.
Tudi jaz sem mnenja, da je to kar se dogaja, čisti odraz zablujene družbe, starši umirijo otroka, da mu porinejo telefon v roke in naj nabija igrice cel dan, bog ne daj, da bi ga vzel za roko in bi počela kaj v naravi.
Moj otrok je še premali, a upam, da ne bo že v prvem razredu imel svoj mobi
Sodelavec je imel podobne probleme, mislim da je mala 11 let stara pa imajo nekatere sošolke že Galaxy Tabe in podobne zadeve v šoli in ustvarjajo svojo elito, čisti snobizem pol pa bodi starš, ko ti otrok priveka, da bi imel telefon za 500 EUR, jaz pa gonim kanto (sicer pametni telefon, s katerim sem čisto zadovoljen) za 150 EUR, ker je meni žal dati več kot 200 EUR za telefon, pa sem dokaj napreden uporabnik. Mi je kar žal današnjih otrok, ker očitno lahko samo sanjajo o otroštvu kot sem ga imel jaz, ko smo bili konstantno klapa 15-20 otrok, ki se je cele dneve podila okoli, športala, kolesarila, počela neumnosti, itd. Danes v naselju nikjer ne vidim, da bi obstajala skupina otrok. Nas so pa komaj zvlekli domov na kosilo in večerjo. Sicer sem malo zašel s teme, pa vendar...
Upravičeno si se bal.Citat:
Uporabnik JosipBroz pravi:
Sem se že bal, da sem samo jaz nenormalen
Zakaj je škoda komentarja? se ti zdi, da otrok rabi telefon do pubertete oz. 14 leta?Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Škoda komentarja
Ta tvoj "škoda komentarja" je kar priljubljen pri osebkih, ki jim zmanjka argumentov.Citat:
Uporabnik Oktopusy pravi:
Škoda komentarja
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi: se ti zdi, da otrok rabi telefon do pubertete oz. 14 leta?
Tale tvoje primerjava je tako butasta kot naslednja:Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik brunobruno pravi: se ti zdi, da otrok rabi telefon do pubertete oz. 14 leta?
Če je dovolj star, da sam hodi v šolo in domov (kar je kerpko pred 14 letom), je dovlj star tudi, da ima telefon.