Kaj ti pomaga kamera z 40 MP, ce je optika v riti?
Imam na N95 kao hudo kamero.. Pa fotke niso nic kaj hudo boljse, kot na oldiju K800. Podobno velja za Innov8 ali OmniaHD.
Sam sem bil tudi anti iphone. Potem sem si nabavil ipod touch in mi je postal super.. vse je izjemno preprosto.. Ce ti kaj fali [aplikacije] nalozis.. Recimo: lahko si preko pcja streamam muvije preko wifi na terasi in gledam nadaljevanke ob lezanju in tankanju piva. Upravljam winamp brez tezav [na N95 se nisem nasel aplikacije, da bi mi bp to pocela], aplikacije so poceni, touchscreen je spica, kvaliteta izdelave je kul, surfanje je super, multitouch naredi svoje, vse je prstom prijazno..
Valda, bi mu lahko napokali se kaj vec.. malo boljsi zvocnik, OLED zaslon, profile, *.avi podporo.. Samo, ce isces neko kul multimedijsko igracko je fina stvar. Ce pa isces, da bo imel fon 149814388143 gadgetov (vprasanje spet koliko jih potrebujes, sam recimo potrebujem bluetooth, wifi, koledar, dober, velik zaslon, solidno kamerco, mp3 player, muvi player, obcasno GPS in radio) pa ni to zate.