Vsi tisti, ki Hanziju predlagate kanto za smeti:
a ma kdo kakšen CRT 72cm ki ga ne rabi in dela in je baje za v kanto?
Lej, jaz imam res dobre izkušnje s TV kliniko, fantje so ustrežljivi, pridejo na dom, tam pogledajo, kolikor lahko, povejo, koliko bo okvirno stalo (če ne gre na kraju samem) te pokličejo, odpeljejo, pripeljejo... So pa nekje na Litostrojski. Jaz sem jih klical pred kakšnim letom za 24 let starega Blaupunkta s podobnimi simptomi in so ga za male pare zrihtali.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bpfc:si mogoce ljubljancan
olfa: najbrz ne bo nucalo ker tv je vsaj 1x tedensko iz stand by tudi po vec dni. Je pa res da prej ne ugasnem na knof, ampak enostavo z daljincem, nato na razdelilcu samo stikalo ugasnem.
najbrž bom kar njih kontaktiral,ker sem tudi po drugem kanalu izvedel za dobro izkušnjo z njimi. (če bo današnji "serviser" obupal nad njim- dobi ga čez nekaj ur ce bo doma)Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Lej, jaz imam res dobre izkušnje s TV kliniko, fantje so ustrežljivi, pridejo na dom, tam pogledajo, kolikor lahko, povejo, koliko bo okvirno stalo (če ne gre na kraju samem) te pokličejo, odpeljejo, pripeljejo... So pa nekje na Litostrojski. Jaz sem jih klical pred kakšnim letom za 24 let starega Blaupunkta s podobnimi simptomi in so ga za male pare zrihtali.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bpfc:si mogoce ljubljancan
olfa: najbrz ne bo nucalo ker tv je vsaj 1x tedensko iz stand by tudi po vec dni. Je pa res da prej ne ugasnem na knof, ampak enostavo z daljincem, nato na razdelilcu samo stikalo ugasnem.
evo da bos srecen;Citat:
Uporabnik Car pravi:
Namesto da odgovarjaš, da najbrž ne bo šlo, bi lahko vsaj probal prej!
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Na križišču Kajuhove in Litijske imaš RA-TV Video Servis Prešeren Ivan.
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Vsi tisti, ki Hanziju predlagate kanto za smeti: