Kater servis v Lj za crt tv?

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Vsi tisti, ki Hanziju predlagate kanto za smeti:
a ma kdo kakšen CRT 72cm ki ga ne rabi in dela in je baje za v kanto?
cheer.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bpfc:si mogoce ljubljancan
olfa: najbrz ne bo nucalo ker tv je vsaj 1x tedensko iz stand by tudi po vec dni. Je pa res da prej ne ugasnem na knof, ampak enostavo z daljincem, nato na razdelilcu samo stikalo ugasnem.
Lej, jaz imam res dobre izkušnje s TV kliniko, fantje so ustrežljivi, pridejo na dom, tam pogledajo, kolikor lahko, povejo, koliko bo okvirno stalo (če ne gre na kraju samem) te pokličejo, odpeljejo, pripeljejo... So pa nekje na Litostrojski. Jaz sem jih klical pred kakšnim letom za 24 let starega Blaupunkta s podobnimi simptomi in so ga za male pare zrihtali.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.642
6.700
113
pri taščici
očitno ne preberejo glavnega razloga zakaj ne menjam. lcd nimajo PIP, PAPa in basta....
če bi lahko preko neta gledal YT, alter in še kaj bi še kupil novega samo to tisti za ceno do 500 evrov nimajo. Več pa trenutno nimam za tv. (poglej podpis, pa še drugi nepredivideni in predvideni stroški so me in me bodo čakali v prihodnosti)
Če pa še kdo meče stran dober 29" crt pa naj se javi pa pridem po njega(okolica lj, zasavje).
PO enega sem šel pa je malenkost bolje kazal kot tale sedaj.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.642
6.700
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Bpfc:si mogoce ljubljancan
olfa: najbrz ne bo nucalo ker tv je vsaj 1x tedensko iz stand by tudi po vec dni. Je pa res da prej ne ugasnem na knof, ampak enostavo z daljincem, nato na razdelilcu samo stikalo ugasnem.
Lej, jaz imam res dobre izkušnje s TV kliniko, fantje so ustrežljivi, pridejo na dom, tam pogledajo, kolikor lahko, povejo, koliko bo okvirno stalo (če ne gre na kraju samem) te pokličejo, odpeljejo, pripeljejo... So pa nekje na Litostrojski. Jaz sem jih klical pred kakšnim letom za 24 let starega Blaupunkta s podobnimi simptomi in so ga za male pare zrihtali.
najbrž bom kar njih kontaktiral,ker sem tudi po drugem kanalu izvedel za dobro izkušnjo z njimi. (če bo današnji "serviser" obupal nad njim- dobi ga čez nekaj ur ce bo doma)
Imam že njihov web odprt v zavihku, za 10 evrov mi jo odpeljejo in pripeljejo
cheer.gif
, pred servisom obvestijo o stroških, lahko seveda zavrnem popravilo zaradi stroška.....zgleda pošteno napisan WEB

Nazadnje urejeno:

bpfc

Majstr
12. sep 2008
1.902
55
63
Hanzi, žal nisem ljubljančan. Tisto, kar ti je olfa svetoval ne bo pomagalo.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.642
6.700
113
pri taščici
Sem ze probal, delnotudi zato ker me je Car sprovociral.
Sicer pa sem imel tudi na alterju objavljen oglas da kupim crt(okoli 1.12. Ko se je preslo na digi) pa ni bilo nikogar ki bi jih stran metal. Na podarimo so tisti redki takoj sli, na bolhi so pa nekateri 100+ hoteli za njih.
Sicer pa so mi tudi ob pocenem lotu na EW vsi svetovalu nakup novega. Koliko stane popravilo pocenega lota pa je najbrz jasno.
Sicer pa je res najbolje da kupim novo,najbolje tako kot bokyoto avto.
Februarja sem dobil zadnjo placo-nakazilo na trr, sedaj pa naj kar nov tv kupim (ob vseh drugih stroskih ki jih imam s familijo in stanovanjem).

Nazadnje urejeno:

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
Mislim, da danes več niso tok dragi, da si ga nemore privoščit. Jz sm ga kupu 3 leta nazaj, ko so bli še extremno dragi, sedaj ko gledam cene, se mi kr zamal zdi.
Pa še k dinozaver zastareu zgleeda, čeprov je takrat biu top model sony-a!
sony_bravia_x_series.jpg

Nazadnje urejeno:

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Poišči kak dober oglas in si kupo drugo.

Jaz sem ravno danes prodal 5 let starega panasonica 82 cm in 100 hz flat ekran za 50 eur. TV bo še delal dolga leta
grin1.gif

matofill

Guru
18. sep 2008
3.690
759
113
Jaz tudi priporočam TV kliniko z Litostrojske v Ljubljani, kot poznavalec, ki marsikaj sam popravim, lahko rečem le, eni redkih korektnih, ki ne nategujejo, vsaj 5 let nazaj, ko sem jih nazadnje rabil sem imel tako izkušnjo !

Tku

Pripravnik
20. nov 2007
598
0
16
Tiha voda
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Vsi tisti, ki Hanziju predlagate kanto za smeti:
a ma kdo kakšen CRT 72cm ki ga ne rabi in dela in je baje za v kanto?
cheer.gif

Imam Panasonic letnik 1999, CRT 72cm, z daljincem, pa tudi navodila bi se še našla.

Vendar je žal v okvari - ugaša se sam od sebe, kot bi pritisnil tipko za "stand by", kadar pa deluje pa je slika nekoliko zamaknjena. Ko je prvič začel s tem pred dvema mesecama, sem odprl zadnji pokrov in posesal prah v njem, je potem delal še kakšen teden, potem pa spet ista zgodba, zato v kleti že čaka na odvoz v kanto. Pred tem ni imel nikoli nobene okvare. V kolikor nikomur ne pride prav v dveh tednih, gre res v kanto.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.642
6.700
113
pri taščici
Ko bi kolega imel vec casa in prostora bi zagotovo vse take felerje popravil. Na zalost je prezaseden z drugimi veliko bolje placanimi deli(sluzba na terenu).