Kater parfum špricate?

Drifter

Fizikalc
22. jul 2007
1.167
14
38
katerih ženskah?
evil.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:

Vem, sem gledal na netu internetno prodajo za tvojo ceno, a kaj ko sem nejeveren Tomaž in se bojim ponaredka, čeprav tudi v real store nismo iz tega izvzeti.
30ml je bil pa 44,40€
A je že kdo tukaj kaj naročil....ali si ne bo upal priznati?
evil.gif

http://podjetje.com/parfumerija/

Zanimivo, bi veljalo poskusiti...original se itak preplača 10x (najmanj)
zmaga.gif

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
To bi tudi mene zanimalo
confused-1.gif

Daj ti ( ker imaš oriđinal ) black code kupi še ponaredek, pa primerjaj
17758-icon_confused.gif

Za foro
grims-1.gif

qbm

Pripravnik
1. sep 2007
160
0
16
Jaz sem za foro kupil YSL-L'homme FM parfum, vonj je skoraj isti kot original, in dolgo drži, razliko bi opisal kot da je original narejen iz 10 dišav, FM pa iz 5ih. Bolj tak površinski vonj ima,čeprav FM-ovci zatrjujejo da so parfumi dejansko isti, ker naj bi 'lastništvo' teh vonjev pripadalo neki nemški parfumeriji ki jih izdeluje. Pomoje se ne splača.

Nazadnje urejeno:

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
no ja k smo lih pri parfuimih, pa ne morm mimo tega da nebi povprašala če je mogoče kdo zasledil v zadnjem času kje ženski parfum imenovan BU. prodaja se v taki veliki valjasti kovinski škatli zelene barve gor pa z modro piše BU pa škatla ma modr pokrov, sama steklenička je pa prozorna pa z zeleno napisano BU.
iščem že nekej časa pa ne najdem. mogl bi pa obstajat še zmerej ker je frendica dobla poleti za darilo ga.
(slikce pa na žalost nism najdla...)

Principessa

Pripravnik
1. nov 2007
68
0
6
za devetimi gorami
Vem katerega misliš. To se je včasih na veliko kupovalo. Se spomnim, da so ble sošolke v srednji šoli čist nore ... Sam zdej pa teh parfumčkov že dolgo nism v nobeni trgovini vidla. Sej ne, da sm jih iskala, sam sigurno bi si zapomnla, če bi jih zadnje čase kje vidla ... Mogoče jih ne delajo več ...
confused-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
mnja, tega zadnjega je tut mene strah ker mi je res najlepše dišou. kolegico bom pa itk tepla ker se ne spomni od koga ga je dobla...
10.gif

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Ja valda,se je preživela dobro uro svojega življenja na zadnjem sedežu audija...................., ko sem jo peljal v LJ
wink-1.gif