Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Jest ti pa z prve roke povem, da ne zaostaja veliko za ostalimi. glede na to kar avtor teme potrebuje bi bila zame prva izbira BOB 4c, ampak za nekaj sms letno je tudi tuš dober. Za tisti sms potrebuje 2g in pol črtice signala.
Sem bil pri Tušmobilu cca leto in pol, vendar sem bil prisliljen iti drugam.
Sicer mi je vedno kazalo poln signal ampak mi je vseeno nenormalno prekinjalo klice. (seveda sem probal z večimi telefoni).
Drugače pa sem bil že pri vseh operaterjih in sem spet nazaj pri Simobilu, odkar so tako lepo posodobili svoje omrežje, vsaj kar se LTE-ja tiče in prekinjanja klicev.
Citat: Uporabnik lost1 pravi:
Kaj je bestbuy? Zaželjeno je da dela tudi roaming BP, pa da je mesečni strošek čimmanjši, uporabljalo se bo izklučno za nekaj SMSov na leto ( recimo 100 sms ce zaokrožim močno navzgor).
Trenutno je v uporabi od T2 tista številka ki je kar po defaultu poleg v paketu s televizijo in internetom.
Važno mi je da ni treba skrbeti vsak mesec ali je dovolj na računu ali ne, pa seveda pokritost s signalom.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.