katastrofa

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
pa a ste vsi vratarji al kaj.. nacrt se nardi

1. meli sveder, dolg 20 centinov
2. petardice
3. luknja, petarda not
4. zagovina, z limom pomesna not..se bolje kako odbitki..cim bolj kamuflaža
5. x na filana drva, pike na prazna drva
6. filas seveda zgornje.

in pol ves kaj vzet, kaj ne

je pa jeba neki. lahko dobis nazaj servirano.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.381
178
63
38
Ja sej to, lahko ti nazaj servira! Jaz pravim, da jih bo že enkrat v življenju nekaj štrafalo!
tongue-1.gif

Trenutno pa stvar glede goli rešujem tako, da hlode zavalim čimbolj pod pot. Izpod poti jih sigurno ne bodo nosili. Scepjena pa čimprej okrijemo, takih se pa ponavadi tudi ne lotijo (je že preveč dela zanje).

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.431
5.654
113
Mal krute so te...sploh z metki......kaj če so za preprodajo pa najebe čist en 3ji?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.164
6.976
113
pri taščici
softi: lahko napišeš sorto lesa(bukev, hrast , smreka?)
Ker mi res ni čisto jasno zakaj po dveh letih ne bi gorelo?POznam pa ljudi, ki so imeli "mizarsko suhe deske", Jih pripelje k mizarju v obdelavo, pa ga mizar prekolne p dolgem in počez.
Ga vpraša mizar kje imel deske pa mu odgovori da v kleti. Najbrž je imel poleg tega še vsa vrata in okna zaprta!
Ma ni pogojev da se posuši

glede kraje drv pa sem slišal, pri nas so samo enkrat nekaj zmanjkalo, pa še takrat sumimo točno določeno osebo (se z avtom pride do drv), vendar praktično mimo hiše

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
To že, samo za luno se pa drevje ne sekira kaj dosti.

vprašanje... saj veš isto kot plima pa oseka

@softi - če se ti klada že 2 leti suši pa se še vedno kadi ko kuriš, je verjetno ne sušiš prav?

Lahko susi prav ampak so bila drva sekana ob mlaju in vo so bila polna vode - takrat vlaga za hudica noce iz njih in se v peci samo smolijo-kuhajo
frown-1.gif

Vrzes tako poleno na kup zerjavice pa se nekaj casa delajo samo pene na koncu polena - sele na zerjavici se prav osusi in potem zagori
frown-1.gif

Zagajte kadar hocete-jaz bom se vedno podiral ob pravi luni v avgustu
cool-1.gif

Precej drv pripravim tudi ob ciscenju pasnikov - za drobiz do 15cm premera ne gledam lune
wink-1.gif

BDW: A novoletno smreko ste ze posekali - pravi cas je 11. polna luna v letu
wink-1.gif