Katastrofa od krovca

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
bom kratek.

vprašaj ga, koliko plača da ga ne nabiješ ko prasca... in nej se pobere. to je men anredu s fasado..pa me je gledu..k sme pa pograbu macolo..je pa spizdil..mamu mu fušersku.

včer je delu k šivilja, dons je krovc, jutr, k bo mrzlo, bo pa knauf delal.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.796
6.781
113
pri taščici
ampak tole je pa res ŠALABAJZER-

Trimo (ali drug resen proizvajalec) ima zagotovo kako "službo" ki bi znale povedat ali je tole položeno v skladu z njihovimi navodili.
Pošlji jim tele slike, katere si nam zaupal.

Se pa strinjam s komentarji ostalih.... tole je najbrž delal nekdo ki je od pleha držal samo lonec na štedilniku pa mogoče vrata avtomobila.

andrejb

Jasnovidec 2008
9. okt 2007
948
0
16
Dost boš ''[censored]''. če boš tole sploh plačal. Treba zamenjat vse, po videnem na kratko..pr nas menjal streho pred 14 dnevi, ti lahk sliko pošlem, al pa cifro od mojstra. Priporočam, nardijo v piko.

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Ni mi čisto jasno ... material je zrihtal ta pocar vi pa ste mu že plačali material ali nima še nič plačano. Upam da mu še niste nič plačali, ker je samo škoda delal.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Če ne bi bila tako blizu sezona snega bi mu ukazal vrnitev v prvotno stanje - se pravi zmetat vse dol in odpeljat v PM !!
Ta človek očitno še ni videl strehe kaj šele, da bi jo kdaj prekrival
10.gif

Če ima slučajno obrt (verjetno ima ker omenjaš račun) poslikaj z vseh strani in pošlji slike in kopijo računa na obrtno zbornico pa še kam.
Glede na kvaliteto opravljenega dela bi mu jaz TAKOJ vzel obrtno dovoljenje !!

bokyto

Fizikalc
19. sep 2007
1.475
0
36
Dej če res kdo rab kvalitetnega krovca, ampak res kvalitetnega naj me kontaktira pod ZS. Tip je čarovnik za strehe dela brez napak. skratka sama hvala in pravi strokovnjak in poceni.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Te plošče izgledajo tako kot moje katere je vihar lani odnesel s strehe in smo jih nazaj namestili da smo zakrili luknjo... Tast je še nadstrešek iz poškodovanih plošč lepše naredil.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Praviloma se 5 cm prd zaključkom plošče odstrani izolacijo, da ne zateka dež oz. da ne vpija kondenza in vode. To mi je povedal krovec (in tudi vsi krovci, katere poznam polagajo tako, da odstranijo cca 5cm izolacije...)