Katarina Čas naga?

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
Fakin anbelivebl ...
cool-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Baje ja, povsem obrobna vloga.

Včeraj sem si ogledal film, pač kapitalistična klasika in šit in seveda kako borza dejansko deluje in ne temelji na dejanskem stanju, ampak pravljicah.

Ok film sicer, ni pa nek presežek.

Nekdo je napisal, da je bila Časova izbrana med 1000imi.

Ko pogledaš film, vidiš da je ostalih 999 imelo druge vloge, od striptizet, kurb itd. naprej.

Eno (poleg vseh ostalih) so pač še navukli, da se sleče in reče par besed v slovanskem narečju angleščine.

Njena stranska vloga je povsem povsem neopazna in si je ne bi zapomnil.

Se pa pojavi slo zastava na jahti za hip.

Drugače pa se mi zdi, da se delajo norca iz Slovenije.

Skratka, morala je igrati neko kurbo in se slečt, take so iskali!

Ker je film poln razvrata. Telo ima, vendar je tu bil na delu računalnik.

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo veš, tam pa ima zgleda glavno vlogo? potem ji bo treba res dati roko
smile-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.980
7.320
113
Tudi sam sem dobil občutek, da se delajo norca iz SLO. Sicer mi je vseeno, ampak nekako dobiš občutek, da nas tretirajo kot kakšno bivšo državo Sovjetske Zveze, s privlačnimi blondinkami, ki rade dajo. Točno to, kar mi mislimo o Ukrajinkah.
Drugače pa, kot sem že predhodno napisal. Film je OK, dopizdi ti preveč droge, pijančevanja itd... Katarina pa je fajn baba.

Igranje v tem filmu je zanjo vsekakor zeloooooo velik uspeh in verjetna VIP karta za naprej. Želim ji vso srečo. Mislim da bo tako kot je že nekdo pred kratkim napisal. Bizovičar bo v kratkem history.

Nazadnje urejeno:

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Nima sicer glavne, je pa zanimiv vrstni red napisanih igralcev; Katarina je namreč prva.

Vrstni red pa je po tem ključu - Credited cast, sorted by IMDb STARmeter

2. sep 2007
1.528
825
113
Dolenjska
Edini relevanten vrstni red je tisti, ki se izpiše na koncu filma. Pa da ni napisan po abecednem vrstnem redu ali glede na vrstni red prve pojave igralca v filmu. V teh dveh primerih se pač gleda vrstni red ob uvodni špici.

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Ja, definitivno. Ne vem, kakšen butl bi moral biti, da bi verjel, da je v tem filmu Katarina bolj relevantna od Pacina.

Zgolj kot zanimivost.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Na Wikipediji piše takole : The film stars Al Pacino, Jennifer Garner, Annette Bening and Bobby Cannavale.

kwa1

Fizikalc
12. jul 2013
437
33
28
Citat:
Igranje v tem filmu je zanjo vsekakor zeloooooo velik uspeh in verjetna VIP karta za naprej.
tud Zastavin Yugo jevečkrat dobil vlogo v Ameriškem filmu...pa se še danes ni proslavil
grims-1.gif

resno....svaka ji čast
aplauz.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sej so alter znalci lepo povedal, da so velke zvezde zacele takoj na vrhu, kaksne stranske vloge neki....tko da, to nikamor ne pelje.
hysterical-1.gif

miklavz

† 1962-2015
30. sep 2012
912
1
16
Re Fadil: Pa če je res; slovenke rade dajo...
Re ostali: kako že gre tisto: Gorela je, ko sem legel nanjo...

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Dejansko je naša Katarinca na posterjih vsenaokrog po svetovnih mestih (poleg DiCapria seveda). Najprej sem videl enega ali dva, potem pa vedno več. tudi po 5 npr. na enem samem hodniku po evropskih mestih, na koncu pa že toliko, da sem si reku, da bom enga kar slikal in objavil tu
smile-1.gif
))

2agsri0.jpg