sem napisal da si napisal da ti ni všeč da se je slekla. a sem napisal kaj narobe?Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
aja pa rajko0028 al kako je že je tudi proti temu... razlog je vrjetno cerkvena hinavščina.
Kje sem to napisal - ne fantaziraj - kot baba je OK ampak, da se sleče samo zato, da lahko neki nepotešenih slovencljev onanira nanjo je pa pod njenim nivojem.
Moje članstvo v RKC-ju pa nima nobene veze s to temo, bi pa mi verjetno pomagal zagovarjat moje poglede na njen film, če bi napisal, da sem buuzi in da je Časova ena kraava, ki mi tipčke speljuje.
PS
Ko mi boš ti argumentiral tvoje poglede na film tako kot sem napisal jaz pa se spet javi - če boš imel čas spustiti oneta, - da boš kaj pametnega napisal.
Citat:
Uporabnik skala pravi:
sem napisal da si napisal da ti ni všeč da se je slekla. a sem napisal kaj narobe?Citat:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
aja pa rajko0028 al kako je že je tudi proti temu... razlog je vrjetno cerkvena hinavščina.
Kje sem to napisal - ne fantaziraj - kot baba je OK ampak, da se sleče samo zato, da lahko neki nepotešenih slovencljev onanira nanjo je pa pod njenim nivojem.
Moje članstvo v RKC-ju pa nima nobene veze s to temo, bi pa mi verjetno pomagal zagovarjat moje poglede na njen film, če bi napisal, da sem buuzi in da je Časova ena kraava, ki mi tipčke speljuje.
PS
Ko mi boš ti argumentiral tvoje poglede na film tako kot sem napisal jaz pa se spet javi - če boš imel čas spustiti oneta, - da boš kaj pametnega napisal.
Posnela je irski film The guard (Čuvaj), ki je otvoril Sundance in zmagal na par drugih festivalih. Naslednji njen film pa bo Imagine o pismu Johna Lennona, kjer bo igrala zaročenko Ala Pacina. Nastopala je tudi v par britanskih nadaljevankah.Citat:
Uporabnik skala pravi:
drugače a ni lani posnela nekega filma v angliji? al tam nekje... kdo gledal?
Citat:
Uporabnik warpaint pravi:
Če povzamem tole temo, vsi smo veseli, da se je Katra slekla, vsi smo navdušeni nad teleščkom, vsi bi jo. Razen Snecerja, ki je [cenzura].
Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
V bistvu ja, to so vrhunski dosežki.
Da te največji živeči režiser zbere za vlogo, pa magari minorno, je vrhunski dosežek.
Da takoj potem posnameš še film z Al Pacinom, v kateri imaš bistveno večjo vlogo, je vrhunski dosežek.
Da pa zaplankaci mislijo, da si tam zarad tega, ker se slečeš in pri tem mislijo, da ni na svetu vsaj 1000 vagonov blondink, ki bi se tam prav tako slekle, je pa zelo skromen dosežek, ki daje slutiti na izredno skromen intelektualni potencial tovrstnega misleca.
Tole in nič druzga. Tole.Citat:
Uporabnik Onslow pravi:
V bistvu ja, to so vrhunski dosežki.
Da te največji živeči režiser zbere za vlogo, pa magari minorno, je vrhunski dosežek.
Da takoj potem posnameš še film z Al Pacinom, v kateri imaš bistveno večjo vlogo, je vrhunski dosežek.
Da pa zaplankaci mislijo, da si tam zarad tega, ker se slečeš in pri tem mislijo, da ni na svetu vsaj 1000 vagonov blondink, ki bi se tam prav tako slekle, je pa zelo skromen dosežek, ki daje slutiti na izredno skromen intelektualni potencial tovrstnega misleca.
Ravno tako vrhunsko - ampak je na srečo(?) pri nas premalo poznan, da bi vzbujal navale nevoščljivosti.Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Kaj je potem Željko Ivanek, ki je igral v filmih alla Donnie Brasco, Hannibal itd.?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ravno tako vrhunsko - ampak je na srečo(?) pri nas premalo poznan, da bi vzbujal navale nevoščljivosti.Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Kaj je potem Željko Ivanek, ki je igral v filmih alla Donnie Brasco, Hannibal itd.?
sedaj pa vem zakaj si tak...Citat:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
Citat:
Uporabnik skala pravi:
PS
Ja napisal si totalno narobe - ker oæitno ne znaš razumeti napisanega ( bo kar držalo, da drkk povzroča mentalne in razumske motnje - beri norost)
Da boš lažje razumel -
Katarina je kot baba vredna greha - ali pa več njih,
Katarina kot igralka je povprečna - za naše razmere uspešna ampak na račun dodelane in uspešne promocije,
Katarina kot promotorka naše države je velika nula - za tistih 5 tujcev, ki jo bodo uporabili za drkmaterial ni važno a je Slovenka ali Slovakinja, zastava v filmu je pa tako samo zaradi nas Slovencev (ker niti 50% Italijanov in Avstrijcev v oddaljenosti 50 km od meje ne pozna naše zastave,
Če bi bila Časova za film pomembna bi zasedala višje mesto na seznamu igralcev, tako pa je skor bliže agentu no.1-5 kot pa glavnemu igralcu.
Napisal pa sem, da film nima nobene vrednosti -zakaj pa pa si ponovno preberi moj prvi post.