Katarina Čas naga?

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
hitro prst v rit pa sliko od mamce, pa na monitor zlezi, pa poslji ji stevilko ker si jo branil...

bebavi alter drkaci ko se čutijo poklicane, da na off topice komentirajo se oni...

mislis da te bo mamca mela kaj raje?

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Uf, kje so kokice ?
evil.gif

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Se Mamca ne more sama braniti, rabi slučajno desca za to?

ja a ni enkrat imela svojo temo v kateri je spraševala kako se znebit bivšega? takrat si je nabavila gatta in jima očitno kar znese.Vprašanje je sam kolk ji računa
evil.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Veš kaj nehaj bruhat po katarininem delu ! Dobra je, naredila je več kot bova ti in jaz skupaj,od projekta je potegnila več kot boš ti kadarkoli ! Veseli me da je uspela oditi iz naše zatohle greznice kjer vsakega kateri pogleda ven iz dreka poskušajo potegnit nazaj not! Evo ti si tipičen nevoščljiv čefur, kozlaš po državi, po ljudeh kateri nekaj delajo in nekaj tudi ustvarijo.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Veš kaj nehaj bruhat po katarininem delu ! Dobra je, naredila je več kot bova ti in jaz skupaj,od projekta je potegnila več kot boš ti kadarkoli ! Veseli me da je uspela oditi iz naše zatohle greznice kjer vsakega kateri pogleda ven iz dreka poskušajo potegnit nazaj not! Evo ti si tipičen nevoščljiv čefur, kozlaš po državi , po ljudeh kateri nekaj delajo in nekaj tudi ustvarijo.
meni se zdi primerjava države z greznico enako kot kozlanje po državi...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
In po vseh teh 13 straneh še vedno ni slike, kvalitetne, da se vsaj vidi kaj, ne pa vse neki print screeni 400x400 kot da smo v 1998. Resno ne obstaja kaka fotka, normalne kvalitete? Al je bil s toasterjem posnet film?

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.361
9.597
113
EU
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
In po vseh teh 13 straneh še vedno ni slike, kvalitetne, da se vsaj vidi kaj, ne pa vse neki print screeni 400x400 kot da smo v 1998. Resno ne obstaja kaka fotka, normalne kvalitete? Al je bil s toasterjem posnet film?

To je snemano z Google street kamero, zato je zablurano
evil.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
btw:

film je poden od podna. Smili se mi um, ki vidi v tem filmu užitek in kvalitetno preživljanje časa namenjenga zanj.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Ah, daj no, ne kompliciraj, če je alter kul je tudi film čist v redu
cool-1.gif

Mislim, jasno je, da iz filma ne moreš potegniti, da je treba resno jemati tragedijo vseh vlagateljev, ki jih je Belfort nategnil za milijarde... Jebiga, hec je hec
smile-1.gif