Katarina Čas naga?

jure_jankovich

Fizikalc
14. feb 2013
999
0
36
124
Citat:
Uporabnik Ledenko pravi:
Prejle preetel film. Kaj sta res samo 2 kratka dela v filmu, kjer nastopa Katarina?

hebat ga, pa vsi onanirajo na tista dva prizora ...

sem pisal že v eni drugi temi, pozabite Katko, raje si oglejte Kratke stike s Tjašo Železnik ...
tongue-1.gif

Res pa je tudi, da je danes 8 let starejša .....
grin1.gif

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Meni gre predvsem za to, da je poskrbela za prepoznavnost Slovenije.
Najprej kot to, da je igrala Slovenko in Leonardo posebej poudari Slovenijo. Potem za to, da je bilo poskrbljeno, da gre za Slovenijo in ne Slovaško in to je bilo posebej povdarjeno. Sem prepričan, da je to njeno delo. Potem pa še za to, da je bila uporabljena naša zastava.

Kapo dol!

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
a je res tako nizka samozavest glede naše države, da ste vsi pretirano veseli zaradi omembe v enem filmu?

enkrat sem po tv slišal nekega psihologa da je ta nacionalna nesamozavest povezana z našo majhnostjo in si ljudje tako obupano želijo potrditve v svetu. Češ "noben nas ne opazi in niti ne ve da obstajamo".

in vi v tej temi to potrjujete da je res nekaj na tem.

meni recimo dol visi za teh nekaj prizorov kjer omenjajo Slovenijo. Kot da pa vsi gledalci šibajo na internet brskat podatke o Sloveniji. Nobody gives a shit, verjetno celo mislijo da je to izmišljena država.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Glede na to, kako nam politika meče slabo luč zunaj, z veseljem vidim naše športnike in ostale, da nas prikažejo v lepši luči.

Ja, odkar smo, kot država, v riti, se redko pohvalim zunaj naših meja, od kod prihajam. Počutim se 'balkanca', pa sem včasih ponosno povedal, da sem Slovenec.
Npr., ko sem bil pred cca. 15 leti na Kitajskem, sem se na železniški postaji v Chengdu-ju pogovarjal s starejšim parom s Kitajske, ki so, ko sem povedal, s kje sem, takoj rekli: 'Ahaaa, Slovenija, Zahovič!!!'
To je bilo po svetovnem nogometnem prvenstvu v Koreji. Ja, takrat sem bil ponosen.

Danes me je sram, ker smo zbankorotirana, koruptivna država, polna luknjastih cest.

Nazadnje urejeno:

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
pa sej so vse države v riti, ene bolj - druge manj. Samo da mi vidimo svoje probleme, drugi pa svoje.

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.084
4.080
113
Dokler se vozimo po sami jami, nam vladajo politiki v kazenskih postopkih, največja podjetja vodijo pijani vozniki in smo na vrhu med koruptivnimi državami, se nimam z ničemer za pohvaliti. Matr, vsak, ki pride kjerkoli na položaj, ga izkoristi, da se čim bolj opleni firmo.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.558
1.150
113
Recimo, če bi se malo bolj teme držali, je ravno ta film dokaz, da je tudi v tujini tako kot pri nas, saj se konec koncev zgledujemo po demokratični tujini kajne?

Nategnit cel kup ljudi za 200m$, it v čuzo za par mesecev in živeti preskrbljeno naprej. Za to so se borili naši osvoboditelji. Samo še v čuzo ni šel noben.

Katarina je dobra baba, se je pa tudi za moj okus preveč videlo. Pa ne da bi imel kaj proti.

Poudarki na Sloveniji so mi bili cool, saj ne verjamem v slabo reklamo oz. mi je vseeno.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Drži, par sekund in če ne veš, da je ona, si tega ne bi zapomnil. Nastopa v vulgarnih prizorih.

Film je resnično vulgaren.

true, ampak realni svet je še bolj vulgaren, žal. Tako da je to je odraz tega. Nič več in nič manj. Poglej pasji fuk, razuzdane zabave, swingerje, kurbn hausi itd. To se dogaja, tudi pri nas, seveda ne v takem obsegu ker ni dovolj šuškov.

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Citat:
Uporabnik AndY1 pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Dejansk bi mogla njena kariera iti samo še navzgor (pa tud če bo skoz igrala neke balkanke, ukrajinke, rusinje)
smile-1.gif

Itak. Poglej Rado Šerbedžija.

Poglej Rada Šerbedžijo. Saj je še zmeraj moški, kajne?

Nazadnje uredil moderator:

sparkyboy

Pripravnik
1. nov 2008
549
0
16
Jej, jej a kar spam:) Jaz sem vas želel samo prijazno naučiti pravilnega sklanjanja. Vidim, da tega ne marate a kljub vsemu se bom občasno še potrudil.:)

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
KSZ

Je tisto ona ja, vidi se jo štirikrat, slo zastava pa se vidi ravno za sekundo. Sicer pa ne vem, če je morala imeti tak naglas ali pač govori tako angleščino. Sicer pa dober film.

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
Take, kot je Časova v tem filmu, je zelo težko obdavčiti, ker ne veš, ali naj jih uvrstiš v kategorijo umetnikov ali statistov.
cheer.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.046
9.689
113
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
ksz
Take, kot je Časova v tem filmu, je zelo težko obdavčiti, ker ne veš, ali naj jih uvrstiš v kategorijo umetnikov ali statistov.
cheer.gif
Važno da dacarji delate koristno delo, nje?

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Neeeee, to mamo res en podoben primer, zato sem se spomnila, da bi bilo tudi pri njej težko določit.
smile-1.gif

Drugač mi je pa ona kar všeč, tud bi rekla, da ma pošlihtan v glavi.
cool-1.gif

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Neeeee, to mamo res en podoben primer, zato sem se spomnila, da bi bilo tudi pri njej težko določit.
smile-1.gif

Drugač mi je pa ona kar všeč, tud bi rekla, da ma pošlihtan v glavi.
cool-1.gif

tvoje mnenje je res merodajno