Kartice ugodnosti - katere imate, katere so ok

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
priden.gif

Piccadilly

Fizikalc
22. dec 2009
1.715
68
48
Zanimivo, Leclerc in DM sta zgleda tisti kateri se najbolj izplačata.

Saj meni je tudi Hofer sistem praktično najboljši. Nizke cene, dolge blagajne in hitro plačevanje. Obolevam ko 80 letnice iščejo prokleto piko kartico in fehtajo za tiste pike na blagajni in se cela vrsta pomika s hitrostjo ledenika. Ampak če trgovine že ponujajo popuste na tej kartice, bi še sam kaj pokoristil. Pa niti se ne dobi vsega kar rabim v Hoferju.

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
599
12
18
Imam Leclercovo in mi je zakon, na kartici so € ne pa neke točke, bonusi, pike, procenti. Imel sem tudi hervisovo, katero sm ob prvem pospravljanju denarnice vrgel stran, ne splača se mi je nosit in kurit dodatne kalorije zaradi teže kartice, za 3krat na leto ko grem tja
smile-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.361
6.146
113
Ne vem, zakaj ostali ne morejo posnemati Leclercove, ki ima enostaven in vsem razumljiv sistem.

Petrolovo sem po enem letu prenehal uporabljati. Zame je to zgrešen projekt.

Schime

Guru
22. nov 2008
1.988
773
113
Mah petrolova je tko tko. Ena ali dve stvari na katalog so mi zanimive in, ko preverim cene potem, če je ugodno kupim.
Tko je bil v prejšnjem katalogu (ne vem če je še na voljo) ugoden USB ključ 32GB USB3.0 za cirka 20€.
V šparu pa je šlo čez tudi, ko sem napisal kafe aparat, ko je bil sedaj znižan in popust (sicer samo 10%), tko da mora it tudi plato.
Sem pa hotel v Mercatorju vzet eno piksno ven, da ne dajem celega platoja na trak, in uporabit popust za 25% pa mi je rekla, da bo popust v takem primeru samo na tisto piksno in, da moram dat cel plato gor. Sicer pa kadar ima Mercator popust na kupon se moraš psihično pripravit, ker to traja in traja.
smile-1.gif

Za Leclerc mi je pa žal, da je predaleč sicer bi več koristil.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.986
355
83
tam ko se terc po tori rola
Kartice ugodnosti... Huh, kaj vse nimam -Merkur, Interdiskont, Comshop, Hervis,... še Merkatorjeva je nekje. Zraven nosim samo Merkurjevo, ostale so doma nekje. V Merkatorju pa načeloma ne kupujem ravno zaradi tistih butastih Pika kart. Baba pred mano plača, pa tiste pike sem, pa tja, pa neko vnovčevanje... mene kar srat pritisne... Petrolovo sem pa tudi zagnal stran. Kakšen smisel ima neko zbiranje pik, da potem lahko kupiš en artikel po višji ceni, kot drugod...? S tistimi moži so pa itak zapravili ves ugled, kolikor so ga še imeli..

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Imam Mercator, Tuš, Spar, Petrol, DM, Takko, Two way, Mana, Merkur, Svilanit, Gramatex in Kmetijska zadruga Škofja Loka
grin1.gif

Te kratice so namenjene pretežno temu, da dotične trgovine vežejo kupce nase.
Ampak jaz nisem zvesta nikomur.
cheer.gif
vsaj sama sebi bi lahko bila zvesta...

odličn je tista tušova za podjetja... pa imaš skoraj katerokoli dodatno dejavnost pri hiši pa imaš lahko to kartico.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.204
3
38
Kranj
rener.info
Uporabljam Leclerc, ko pac gremo tja, Sparovo, potem pa se pocasi ze neha.. Kartic imam sicer precej, ampak ce v trgovino stopim 2x na leto, potem niti kartice ne kazem.. Aja, pa Ikea in Metro
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.781
6.171
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Ne vem, zakaj ostali ne morejo posnemati Leclercove, ki ima enostaven in vsem razumljiv sistem.

Petrolovo sem po enem letu prenehal uporabljati. Zame je to zgrešen projekt.

Ti jaz povem, zato ker drugod okol prenašajo folk.

ambient

Pripravnik
9. mar 2011
162
0
16
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Kartice ugodnosti... Huh, kaj vse nimam -Merkur, Interdiskont, Comshop, Hervis,... še Merkatorjeva je nekje. Zraven nosim samo Merkurjevo, ostale so doma nekje. V Merkatorju pa načeloma ne kupujem ravno zaradi tistih butastih Pika kart. Baba pred mano plača, pa tiste pike sem, pa tja, pa neko vnovčevanje... mene kar srat pritisne... Petrolovo sem pa tudi zagnal stran. Kakšen smisel ima neko zbiranje pik, da potem lahko kupiš en artikel po višji ceni, kot drugod...? S tistimi moži so pa itak zapravili ves ugled, kolikor so ga še imeli..

Mogoče se ti res zdi, da no velike razlike v ceni, ampak tu gre predvsem za to, da ne opaziš kaj ostali trgovci počnejo s cenami. Takoj ko izide nek idelek (govoroim recimo za Roombo - primer, ki ga zelo dobo poznma) je bila razlika med cenama (v katalogu in ostalih štarcunah) bliz 200 evrov. Ko je prišel katalog ven z nižjo ceno, se je cena v ostalih spletnih trgovinah v nekaj dneh slustila samo še na 300 evrov razlike. A bi se brez kataloga? Pomoje ne...torej ko naslednjič bentiš, da ni razlike v cenah, se raje pozanimaj koliko je izdelek stal pred izzidom kataloga in toliko bi verjetno moral zanj tudi plačati če ne bi bil v akciji na Petrolu.

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ne. Razen če bi blo pakirano kot ena enota (s svojo kodo in ceno).

Seveda lahko... saj ima plato celo svojo barkodo ... Upostevajo pa popust tudi, ce vnese recimo 24x plocevinko piva ...

Spar Kupon za izdelek -25% ne moreš dat na 24 pločevink posebej (ker bo štelo popust na samo eno pločevinko) ... lahko daš samo na kompleten plato, ki more imet Ean kodo ... (veljavno) Kot je nekdo že povedal, kodo ki je v bazi trgovine, ne pa tisto ki jo uporablja distributer.

Kupon -25% ne moreš unovčiti na artikle ki so v akciji (Vrnemo na kartico, oz. Popust takoj) Boste dobili samo redno akcijo in ne -25% ...

Tako da ko kupujete na kupon, poglejte če ima original pakiranje EAN kodo, pol bo šlo skozi ... na kakšno moko, ki je pakirana 10x1 ali 12 x 1 in ovita v folijo in nima Ean kode na paketu ne bo šlo...

Podobne teme