Kapa

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.132
7.773
113
Rabil bi kakšno dobro kapo kot zaščito proti soncu. Vem, da te kape prodajajo v Hervisu, Intersport-u, ampak je izbira bolj bedna. Želim trgovino z več izbire. Kje?

Lp

ivi

Pripravnik
19. avg 2007
466
17
18
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Lesena z Bramac kritino.

hysterical-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Eno prevaža Kameleon, baje je kar trpežna. Bo on vedel povedati, kje jo je nabavil...
grims-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Aja. No, kakorkoli... menim, da bi tudi Fadilu pristajala in prav prišla fukkapca, če ma pa še proti Soncu kak šilt, pa še tok boljš.
smile-1.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.812
555
113
42
povsod malo
Pol glej za kakšno legionarko da imaš še vrat zaščiten. Al pa slamnik... tak solinarski
tongue-1.gif

Jaz sem legionarko kupil v kibubi slamnik pa na tržnc u lublan
tiste z UV zaščito pojma nimam kako to funkcionira saj naravno zaščito nudijo lasje.
confused-1.gif
pomoje je bolj kot ne tržna fora.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
Dobra-roba.si glih vceri sm dobu mail... Majo lepe klobucke in kapce... Eno mam, pa mi je cist ok... Po 2 letih je se zmeri ok

TGV

Fizikalc
2. okt 2007
726
106
43
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Pol glej za kakšno legionarko da imaš še vrat zaščiten. Al pa slamnik... tak solinarski
tongue-1.gif

tiste z UV zaščito pojma nimam kako to funkcionira saj naravno zaščito nudijo lasje.
confused-1.gif

Pa veš da so športniki ponavadi na biljardno kuglo postriženi
smile-1.gif

OK. Lasje, platno, volna, bombaž .. vse to je deluje kot zaščita , ker so pa ti materiajali tudi zbiralniki vode na glavi jih v športne namene nihče ne uporablja. Poliestri, vseh vrst pa potrebujejo dodatno obdelavo da ščitijo pred UV.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik TGV pravi:
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
tongue-1.gif

confused-1.gif

Pa veš da so športniki ponavadi na biljardno kuglo postriženi
smile-1.gif

OK. Lasje, platno, volna, bombaž .. vse to je deluje kot zaščita , ker so pa ti materiajali tudi zbiralniki vode na glavi jih v športne namene nihče ne uporablja. Poliestri, vseh vrst pa potrebujejo dodatno obdelavo da ščitijo pred UV.

Po moje je neka obdelava, premaz ni, ker jo lahko pereš v stroju. Je pa precej tanka, na polovici kape se še skozi svetloba vidi. No sicer pa lahko verjamem tisti UV nalepki enako kot lahko verjamemo na sončnih očalih, pač upaš, da ne lažejo
tongue-1.gif