2x rental pri Cicarju, enkrat Lanzarote, drugič Fuerta in nobenkrat ni bilo nobenih rezervacij ali kavcij. Plačaš najem (letos avgusta na Fuerti je Jeep Renegade za osem dni prišel cca 350€) ob prevzemu avta in to je to. Pa še jahača za tamala dva sta bila v ceni.Edino mogoce je manj rezervacije na kreditni pri cicar, ce je komu to pomembno in nima dovolj limita.
Cicar, payless.es, autoreisen, plus car, vsi brez kreditne, vsi brez depozita, vsi z full insuranceMislis Cicar? Sem najprej tam pogledal, pa je bilo vse drazje od Billiger mietwagen + Ker veckrat preko njih rentam dobim se dodaten dobropis, od shoop.de pa se dodatno cashback nazaj. Edino mogoce je manj rezervacije na kreditni pri cicar, ce je komu to pomembno in nima dovolj limita.
Mogoče postrežnina 20 centov na liter - normalno recimo v Italiji.Še na eno "zanimivost" sem se spomnil za Tenerife... In sicer pri tankanju avta.. Na eni izmed bencinskih črpalk se ustavim, mislim prijet ročko in do mene pristopi sorazmerno prikupna delavka črpalke in mi reče, da bo ona natočila... In ji rečem, da za 30eur. In da ročko v avto in stisne 3xgumb za 10 eur in se lepo iztoči za 30 eur bencina.. Grema potem not z delavko in mi reče nekaj manj kot 35 eur.. In jo vprašam, če ni tankala za 30 eur... In mi je rekla, da ja in da so ostalo neke dajatve za državo - da je tako vsepovsod v španiji... In tudi na računu je neka tak pisalo... Še slika računa:
Poglej priponko 61142
Ve kdo, v čem je finta?
Pred tremi tedni na Mallorci isto, stevec kaze 94eur placal 86Jaz imam kontra finto iz Kanarov in Mallorce, npr. cena piše 1,89 €/l , ko pa plačaš, pa se odšteje neka postavka in plačaš 1,67 €/l. Obakrat letos, s tem da je seveda na Kanarih benz občutno cenejši.
Hvala za namig, ampak teh parkov smo že videli dosti. Trenutno se po izkušnjah drugih (nekateri bili že 5x) nekako nagibamo na Lanzarote.
Lanzarote je super izbira. Če pa imaš dovolj časa in na hitro skočiš še do Fuerteventure, pa je to sploh zmaga.Hvala za namig, ampak teh parkov smo že videli dosti. Trenutno se po izkušnjah drugih (nekateri bili že 5x) nekako nagibamo na Lanzarote.
Imate kaj namigov, kaj je "must see" na Lanzarote?