Kamera na vhodu v hišo

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Zanima me ali lahko namestiš zvonec s kamero na vhodu v hišo, ki je neposredno na ulici? Torej se težko izogneš snemanju ožje okolice vhoda v hišo- ulice in ljudi.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Zanima me ali lahko namestiš zvonec s kamero na vhodu v hišo, ki je neposredno na ulici? Torej se težko izogneš snemanju ožje okolice vhoda v hišo- ulice in ljudi.
Moja kamera napravi 30-sekundni posnetek samo, ko kdo pritisne na zvonec. Ima tudi možnost snemanja ob zaznavi premika, ki pa sem jo izklopil, ker je usmerjena na cesto.

• Všeč mi je
Reactions: Michkena

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Ali je samo živa slika, ali bi se tudi shranjevalo?

Za zasebne potrebe in če ni javno dostopno lahko. Dokler koga ne zmoti in te prijavi.

Bolj gre za sliko kdo je pred vrati, ker je pač hiša v mestnem jedru in delno obrnjena na ulico in lahko pozvoni vsak,ki gre mimo... in da otroci ne odpirajo kar vsakemu, bi najprej preverili kamero.

IP pa je čisto pravo objasnila na linkih, ki ste jih dodali...da ne veš točno kaj in kako.

brane_new

Guru
10. feb 2008
16.439
2.595
113
Saj je govora o kameri, ki služi za pogled, kdo zoni.
Kaj pa veš, kaj dela kamera. Gre slika na Tik Tok?
Pač ne pozvoniš, če ne veš ali snema ali ne.
Monteri jo, pa pika.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
ja moje vprašanje je bilo "kdo bo vedel", in vi ste napisali, "vsak ki bo videl kamero ob vhodu". no, dejansko ne moreš vedeti ali snema ali ne. Niti ne moreš vedeti kaj snema. Lahko je plastična skatlica v obliki kamere. Lahko je nazoomirana le na m2 pred vrati.

Še enkrat, zmontirajte in ne komplicirajte.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.788
6.770
113
pri taščici
Ko pride do pizdarije pa policaji po gisah vohajo kje so kamere in iscejo posnetke ce se kaj vidi.
GDPR jim pod nos pomolim.
Pa ce bi iskali morilca ki bi en avtobus otrok pobil.