nebi te rad strasil samo bi reku, da karkoli se prckati z DARS-om in kaj dokazovati je bolj sizifovo delo kot ne
Od sodelavca zena je tako nagazila nek robnik na neki nedokoncani cesti, ki pa naj nebi bila primerno oznacena (tudi policijski zapisnik je bil narejen) pa vem da so se dolgo preganjali z njimi glede poplacila skode. Stvar je na koncu postala ze taksen ping-pong, da je sodelavec ze zaradi nacel nastopil z odvetnikom, da so dobil poplacano, pa se to je slo za neko poravnavo.
Sem pa ravno danes dobil avto iz pooblascenega servisa, kjer so mi (med drugim) menjali vetrobransko steklo in je bila na racunu postavka cca. 400€ steklo (atermicno + senzor) ter okoli 100€ tesnilo+gel in ostalo...vinjeto sem moral iti pa iskat na Brdo. Imel pa sem po steklu ene tri okruske ...eden najvecji od mojstra kamijondzije, ki ni pocistil zadnjega odbijaca in sicer tako oster, da mi je trgalo brisalec...sem pa koristil svoj kasko.
Na tvojem mestu, bi vsekakor poklical na DARS in povedal svojo zgodbo...kaj ves...morda pa lepa beseda lepo mesto najde
srecno!