Kamenček v šipo...popravilo

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Če imaš zavarovana stekla, kar imaš skoraj zagotovo, se oglasi na najbližji enoti svoje zavarovalnice.Bojo poslikali,daš par podatkov, dobiš potrdilo in greš popravit k enmu, ki se s tem ukvarja in ti bo brezplačno porihtal.

Sicer pa, kaj si mislo, kaki bo postopek?

XSIDE

01101010
22. jul 2007
4.406
487
83
::1/128
Citat:
Uporabnik rawr pravi:
Če imaš zavarovana stekla, kar imaš skoraj zagotovo, se oglasi na najbližji enoti svoje zavarovalnice.Bojo poslikali,daš par podatkov, dobiš potrdilo in greš popravit k enmu, ki se s tem ukvarja in ti bo brezplačno porihtal.

Sicer pa, kaj si mislo, kaki bo postopek?

Nimam, imam samo AO-plus pri ZM (pa še +, zato ker je blo potem skupaj 35% komercialnega, al nekaj takega.
Zanima, me če se da kaj izterjat od DARSa ali kdorkol ima to čez.

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
nebi te rad strasil samo bi reku, da karkoli se prckati z DARS-om in kaj dokazovati je bolj sizifovo delo kot ne
frown-1.gif

Od sodelavca zena je tako nagazila nek robnik na neki nedokoncani cesti, ki pa naj nebi bila primerno oznacena (tudi policijski zapisnik je bil narejen) pa vem da so se dolgo preganjali z njimi glede poplacila skode. Stvar je na koncu postala ze taksen ping-pong, da je sodelavec ze zaradi nacel nastopil z odvetnikom, da so dobil poplacano, pa se to je slo za neko poravnavo.

Sem pa ravno danes dobil avto iz pooblascenega servisa, kjer so mi (med drugim) menjali vetrobransko steklo in je bila na racunu postavka cca. 400€ steklo (atermicno + senzor) ter okoli 100€ tesnilo+gel in ostalo...vinjeto sem moral iti pa iskat na Brdo. Imel pa sem po steklu ene tri okruske ...eden najvecji od mojstra kamijondzije, ki ni pocistil zadnjega odbijaca in sicer tako oster, da mi je trgalo brisalec...sem pa koristil svoj kasko.

Na tvojem mestu, bi vsekakor poklical na DARS in povedal svojo zgodbo...kaj ves...morda pa lepa beseda lepo mesto najde :D

srecno!

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.536
72
48
Kranj
Jaz imam tudi okrušek na sprednji šipi že dve leti in je najbolje, da grem tudi jaz na DARS in povem isto zgodbo? Ne vem kaj naj ti rečem težka bo z dokazovanjem o njihovi krivdi.
Jaz sem naslednjo leto k zavarovanju dodal še stekla pa bojo porihtali. Čakam pa še kakšen kamen, da ne bom dvakrat hodil
wink-1.gif
.