Kot že naslov teme pove, kam v teh časih v nabavo nove kuhinje. Rabim nabavo z vgradnjo vred. Kdo je zanesljiv ne nima navitih cen?
Jaz sem pri njih v Mariboru kupil kuhinjo pred 5 leti. Kvaliteta materiala je ok, so pa monterji bili katastrofa. Tak grdo zmontirali in nastavili vrata, da so na vse strani viseli. Tudi precej lukenj je ostalo od sprva napačnega vrtanja za pante (sploh pri hladilniku).
Ob montaži me sicer ni bilo zraven, da bi vedel če so monterji na mestu vgradnje vrtali. So pa bile vidne črte od svinčnika, pa sem predvideval, da so monterji to sami risali po notranji strani front in vrtali.Pa to ti že v delavnici navrtajo in sestavijo vrata. Monterji tega po navadi ne delajo.
Vrata so začela pred kakšnim letom tak ostajati in se ne zapirajo. Celo stran malo rinejo in jih je potrebno zraven pritisniti in pridržati, da ostanejo zaprta ... blum.Panti po 5 letih gredo kvečjemu iz kakšne dipo robe. Kvalitetna vodila in dvižni mehanizmi ti bodo delali po 15-20 let (Blum, Grass).
To pomeni, da si imel najcenejšo možno robo.
Vrata so začela pred kakšnim letom tak ostajati in se ne zapirajo. Celo stran malo rinejo in jih je potrebno zraven pritisniti in pridržati, da ostanejo zaprta ... blum.
Amortizerjo so pa Kessebohmer 200N.
Saj vem, večino se bo dalo popravit. Največji problem so dvižna vrata, tam ne gre nič nastavljat levo-desno, razen da nosilce malo zvijem v esno stran. Je pa to meni podn od nekega takega podjetja, da ti pri kuhinji za 7000eur tako šlampasto vse skupaj zmečejo. Potem pa so še arogantni, če težiš da popravijo. Lahko kupiš ne vem kakšno vrhunsko kuhinjo, ampak če so monterji tak podn, ti nič ne koristi, ker na koncu slabše zgleda kot ena poceni kuhinja iz dipota.jest tud mislim, da mores samo nastaviti vse... tu spranje med predali se nastavlja.
najd enga mizarja, pa naj ti zrihta...
jest mam ikeo pa se da vse to natavljat... pomoje se da tud pri tebi